23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    TikToker κατασκεύασε PC «μεγατόνων» μέσα σε λάστιχο αυτοκινήτου

    Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν designs για κάθε προτίμηση στην αγορά, είναι σύνηθες για του PC builders να τοποθετούν έναν υπολογιστή σε ένα μη συμβατικό αντικείμενο. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση των Tech TikTokers Carterpcs και Kayjayohpcs, οι οποίοι συμφώνησαν να κατασκευάζουν PC με έναν άξιο προσοχής τρόπο.

    Με αφορμή ένα challenge, ο Carterpcs ζήτησε από τον Kayjayohpcs να κατασκευάσει ένα computer μέσα σε ένα λάστιχο αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας μάλιστα AMD Threadripper των 2.500 χιλιάδων δολαρίων. Ιδού, λοιπόν, τα αποτελέσματα!

    Ο Kayjayohpcs αποκάλυψε το τελικό προϊόν σε ένα video που ανέβηκε στο TikTok και στο YouTube. Το clip δείχνει τον ίδιο να ετοιμάζει τον υπολογιστή προκειμένου να τον εφαρμόσει στο ελαστικό και να τοποθετεί την AMD Threadripper CPU στην τεράστια μητρική πλακέτα. Αφού τελείωσε με αυτό το στάδιο, ο Kayjay συνέχισε με το τροφοδοτικό, το AIO cooler, τη Ram και την RTX 4070, προτού το ενεργοποιήσει για πρώτη φορά.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    @kayjayohpcs Go check out @Carterpcs Build and well vote it out #cartok #gamingpc #pcs #techtok #carterpcs #kayjayohpcs ♬ Cash Shit – Thothkan

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles