16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Tim Cook: Η τεχνολογία θα φέρει την επανάσταση στην εμπειρία μας με τα αυτόνομα οχήματα

    Πολλά έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για τη φημολογούμενη εγκατάλειψη την σχεδίων κατασκευής ενός αυτόνομου οχήματος εκ μέρους της Apple και τη στροφή που αυτή θα πραγματοποιήσει στην ανάπτυξη λογισμικού για αυτά. Πρόσφατα, ο Tim Cook μέσω των δηλώσεών του επιβεβαίωσε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι το ενδιαφέρον της ίδιας για τα αυτόνομα οχήματα συνεχίζει να υπάρχει, χωρίς βέβαια να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες.

    tim-cook

    «Δεν μπορούμε να μιλάμε για φήμες. Αλλά όπως γνωρίζετε εξετάζουμε τρόπους να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών σε πλήθος διαφορετικών προϊόντων. Συνεχώς ψάχνουμε για νέα πράγματα και όσον αφορά το χώρο του αυτοκινήτου θα πρέπει να επισημάνω πως είναι μια περιοχή όπου υπάρχουν πολλές τεχνολογίες που θα γίνουν διαθέσιμες στο μέλλον ή που θα φέρουν την επανάσταση στην εμπειρία μας με τα αυτόνομα οχήματα», δήλωσε ο ίδιος.

    To Project Titan της Apple παραμένει ρευστό από την αρχή του χρόνου, όταν και η Apple τοποθέτησε ως επικεφαλής του συγκεκριμένου τμήματος τον Bob Mansfield. Αυτός προέβη σε πλήθος περικοπών και πραγματοποίησε στροφή στα σχέδια της εταιρείας, εστιάζοντας στην κατασκευή ενός λειτουργικού συστήματος για τα αυτοκίνητα, το οποίο θα λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με το iOS. Μια άλλη ομάδα λέγεται τώρα ότι έχει εστιάσει την προσοχή της στη δημιουργία ενός λογισμικού αυτόνομης οδήγησης που θα ανταγωνιστεί παρόμοια συστήματα της Tesla, Uber και Google.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles