15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Time for… Black Friday! Με το Keysfan Black Friday Deal θα αποκτήσετε τα Windows 11 στα 7,5€ και το Lifetime Office 2021 στα 15,05 €!

    Φέτος, η Black Friday πέφτει την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Αν ελπίζετε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το πιο πρόσφατο software, τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να προετοιμάζεστε.

    Η Keysfan έχει ήδη ξεκινήσει το Black Friday Crazy SALE. Σας επιτρέπει να αγοράσετε γνήσιο λογισμικό της Microsoft στη χαμηλότερη τιμή, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε έως και 90% ή και περισσότερο από την αρχική τιμή. Μπορείτε να αγοράσετε το Office 2021 Professional με μόλις 24,24€ ή τα Windows 10 Pro με μόλις 8,24€, μια εφάπαξ αγορά που θα σας κρατήσει για πάντα. Για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα το Keysfan σας προτείνει την αγορά του Office 2021 για 5 PC με φίλους για 75.24€ (μόνο 15.05€/PC). Οι χρήστες Mac μπορούν να αποκτήσουν το Office 2021 Home and Business με μόλις 42,99€. Φυσικά η αγορά πολλαπλών κλειδιών στοιχίζει αρκετά φθηνότερα. Αγοράστε περισσότερα, εξοικονομήστε περισσότερα.

    Μην ανησυχείς γιατί η τιμή είναι τόσο χαμηλή, αφού η Keysfan εγγυάται ότι το λογισμικό που διαθέτει είναι 100% γνήσιο. Η Keysfan είναι μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα πωλήσεων λογισμικού και το μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσετε το κλειδί ενεργοποίησης της άδειας χρήσης του λογισμικού από την Keysfan. Στη συνέχεια μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του software και να το ενεργοποιήσετε με τον κωδικό που θα έχετε προμηθευτεί από το Keysfan, έτσι ώστε το λογισμικό που χρησιμοποιείτε να είναι 100% ασφαλές και γνήσιο! Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και της χρήσης, η Keysfan παρέχει τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και υπόσχεται ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση!

    Η χαμηλότερη τιμή της χρονιάς! Γνήσιο MS Office 2021 από 14.85€

    Προσφορά περιορισμένου χρόνου: Windows 10/11 Pro από 6.79€

    Αποκτήστε το οικονομικό σας bundle σας σήμερα! (κωδικός κουπονιού “SKBF62″)

    Business Wholesale: Windows OS και Microsoft Office

    Περί Keysfan

    Στη Keysfan, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με εκπτωτικές άδειες χρήσης της Microsoft, χρήσιμα λογισμικά ασφαλείας πληροφορικής και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Keysfan, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% Εξαιρετική στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

    Η Keysfan υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

    Επικοινωνία με την Keysfan: [email protected]

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles