20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τιμή σοκ: Το smartphone που κοστίζει… 1,3 ευρώ!

    Τι γίνεται πια στην Ινδία με τα φτηνά smartphones; Μετά τη φασαρία που προκάλεσε το Freedom 251 που κυκλοφόρησε για $4, αλλά και τις επιφυλάξεις που ακολούθησαν γύρω από αυτό, μια άλλη εταιρεία από την Ινδία έχει ανακοινώσει ένα πραγματικά φθηνό smartphone.

    namotel acche din

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, η Namotel, μια εταιρεία με έδρα το Bengaluru, παρουσιάζει το Namotel Acche Din στην εξωφρενικά χαμηλή τιμή των Rs 99 (δηλαδή μόλις 1,3 ευρώ!), χαρακτηρίζοντάς το πιο προσιτό smartphone της Ινδίας.

    Σε συνέντευξη τύπου, ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Madhav Reddy, δήλωσε ότι η συσκευή είναι διαθέσιμη για προ-κράτηση από τις 17-25 Μαΐου στην ιστοσελίδα namotel.com της εταιρείας. Ωστόσο, όπως και στην ιστοσελίδα του Freedom 251 και αυτή η ιστοσελίδα αρνείται επίσης να ανοίξει, αυξάνοντας έτσι τις υποψίες της αξιοπιστίας μίας τόσο φθηνής προσφοράς.

    Βέβαια οι αγοραστές δεν θα πάρουν στα χέρια τους το Namotel για 1,3 ευρώ ακριβώς. Το Namotel.com αναφέρει ότι γι΄αυτή την προσφορά η τιμή έχει μειωθεί από τα Rs 2999 στα Rs 99 και ότι το smartphone είναι διαθέσιμο σε παράδοση μέσω ταμειακής βάσης. Οι αγοραστές που ενδιαφέρονται πρέπει να εγγραφούν στο bemybanker.com και να πάρουν ένα ID χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης, τα οποία είναι απαραίτητα για την κράτηση του smartphone στο namotel.com. Για την εγγραφή στην ιστοσελίδα bemybanker.com, οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν τοποσό των Rs 199. Επίσης υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα σχετικά με τα έξοδα αποστολής. Αναμένεται ότι το Namotel θα κοστίσει περισσότερο για να σταλεί σε κάποιον, από ό, τι το ίδιο το smartphone.

    Θα πρέπει να επισημάνουμε ακόμη ότι η Namotel ως ένα εμπορικό σήμα ή όνομα ήταν κάτι που κανείς δεν έχει ξανακούσει, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία των Ringing Bells και Docoss, κάποιοι φοβούνται ότι πρόκειται για μία ακόμα απάτη.

    Αν μετά από όλα αυτά θέλετε να μάθετε και τα specs να σας πούμε ότι το Namotel Acche Din διαθέτει οθόνη 4 ιντσών, τρέχει Android 5.1 Lollipop και τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή quad-core 1.3GHz, ενώ διαθέτει 1GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 4GB.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles