11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Την άνοιξη του 2023 το λανσάρισμα του Forza Motorsport (video)

    Το racing Forza Motorsport, η 8η μεγάλη προσθήκη στη μακρόχρονη σειρά προσομοίωσης της Turn 10 Studios, θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία ανάπτυξης στο χτεσινό Microsoft και Bethesda Developer Direct showcase.

    Η ημερομηνία βέβαια προς το παρόν παραμένει άγνωστη, όμως η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα δούμε το video game μέσα στην άνοιξη του 2023. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι, για όσους ελπίζουν να παίξουν το παιχνίδι σε κονσόλα Xbox One, θα είναι απαραίτητη η συνδρομή στο Xbox Game Pass. Η Microsoft θα δώσει στην κυκλοφορία το Forza Motorsport σε Xbox Series X/S, Xbox Game Pass και PC μέσω του Microsoft Store και Steam.

    Κατά τη διάρκεια του χτεσινού event, η Turn 10 υποσχέθηκε ότι στο Forza Motorsport θα εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του τελευταίου Xbox και PC hardware, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία racing στους fans της κατηγορίας. Στο παιχνίδι θα υπάρχουν περισσότερα από 500 αυτοκίνητα που θα μπορούν να συλλέξουν οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων 100 οχημάτων που αποτελούν νέες προσθήκες στη σειρά.

    Η Microsoft θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι προσεχώς.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης: Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου το λανσάρισμα του Lord Of The Rings: Gollum (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles