17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης των κρατικών υπηρεσιών ζήτησε η ΟΕΒ από τον Υφυπουργό Κυριάκο Κόκκινο

    Σειρά εισηγήσεων για την ψηφιοποίηση κρατικών υπηρεσιών που θα διευκολύνουν τις επιχειρήσεις αλλά και τους πολίτες υπέβαλε σήμερα η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στο Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Αναλυτικότερα, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΕΒ, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Κυριάκος Κόκκινος έκανε λεπτομερή παρουσίαση του προγραμματισμού του Υφυπουργείου, και απάντησε σε κάθε μια από τις εισηγήσεις της ΟΕΒ.

    Όπως ανέφερε ο κ. Κόκκινος, «παρά το γεγονός ότι η πρωτοφανής κρίση είχε σοβαρές συνέπειες για τη δημόσια υγεία, την οικονομία και την κοινωνία, εν τούτοις, υπήρξε και η αφορμή για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού αφού ήταν αναγκαία η ευρεία χρήση ψηφιακών εργαλείων τόσο από την ίδια την κρατική μηχανή όσο και από το σύνολο του πληθυσμού για σκοπούς εργασίας, εκπαίδευσης αλλά και καθημερινής επικοινωνίας».

    Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ και ο Υφυπουργός συμφώνησαν ότι η συνεργασία της ΟΕΒ με το Υφυπουργείο θα είναι διαρκής. Όπως ανέφερε ο κ. Πέτρου με τον κ. Κόκκινο, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος της ΟΕΒ, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles