21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Την «ιδέα» πράξη κάνει η νεοσύστατη κυπριακή εταιρεία Shellify

    shellify

    Την «ιδέα» πράξη κάνει μια νεοσύστατη κυπριακή εταιρεία με το όνομα Shellify, που την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, θα λανσάρει τη διαδικτυακή της πλατφόρμα στη Kυπριακή, Αγγλική αλλά και Αμερικανική αγορά.

    Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται με κύριο υποστηρικτή την Cyta, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση της πλατφόρμας Shellify, που αποτελεί ένα καινοτόμο επιχειρηματικό εργαλείο που στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων επιχειρηματιών, αλλά και των ιδιοκτητών εταιριών, προσφέροντας τους μια σειρά δυνατοτήτων και έγκυρες πηγές πληροφόρησης. Παράλληλα η πλατφόρμα Shellify μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία και ανάπτυξη μιας επιχείρησης, διευρύνοντας  σημαντικά τις προοπτικές της, ανεξάρτητα από τον τύπο της (ηλεκτρονική, περιβαλλοντική, κοινωνική, τεχνολογική, κλπ).

    Σημειώνεται ότι ιδρυτής του Shellify, είναι ο κ. Γιώργος Λαμπριανίδης την προσπάθεια του οποίου στηρίζουν έμπρακτα η Cyta, IBM Europe, Softlayer, Microsoft, Sillicon Valley Counsel, Aristidou Law Firm, Socialish, Four Grill, Blue Brook Consulting, και Zoummy.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles