18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου το Taxibeat και το botilia.gr σας κερνούν υπέροχα ελληνικά κρασιά!

    Αυτή την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, 17:00 – 19:00, το Taxibeat ενώνει τις δυνάμεις του με το botilia.gr και κερνάει υπέροχα ελληνικά κρασιά στο κέντρο της πόλης.

    Αν βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας μπορείτε να ανοίξετε το Taxibeat και με το πάτημα ενός κουμπιού να παραγγείλετε το κρασί σας. Μία φιάλη και μαζί ένα σνακ για να τη συνοδεύσετε, θα φτάσουν στην πόρτα σας χωρίς καμία χρέωση.

    Botilia-blog-header1

    Το botilia.gr είναι μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που προσφέρει σε τιμή οινοποιείου τα καλύτερα κρασιά Ελλήνων οινοπαραγωγών επιλεγμένα από ομάδα ειδικών οινολόγων και sommeliers.

    Επιπλέον, με τη νέα προσωποποιημένη υπηρεσία mySommelier του botilia.gr, μπορείτε να αποκτήσετε τον προσωπικό σας sommelier και να αφαιρέσετε όλη την πολυπλοκότητα και την αμφιβολία από τη διαδικασία επιλογής κρασιού. Δημιουργήστε το ατομικό «Γευστικό Προφίλ» σας και αφήστε τον mySommelier να βρει και να προτείνει ακριβώς τα κρασιά που ταιριάζουν στις γευστικές σας προτιμήσεις.

    Στα Taxibeat θα σας περιμένουν επιλεγμένα από τους sommeliers του botilia.gr κρασιά των παραγωγών «Ανατολικός Αμπελώνας», «Κτήμα Γκόφα», «Οινοποιείο Διγενάκη», «Κτήμα Μπουγιούρη», «Κτήμα Μπαραφάκα» και «Αμπελώνες Σαμαρτζή».

    Μαζί θα βρεις κι από ένα αλμυρό σνακ Μικιό της Κρήτων ARTος σε 2 γεύσεις, Λιαστή Τομάτα και Ελιές & Γραβιέρα και Φέτα για να συνοδεύσετε το κρασί σας.

    phones1

    Πώς θα παραγγείλειτε το κρασί σας;

    – Είστε στο κέντρο της Αθήνας; Ανοίξτε το Taxibeat την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, 17:00-19:00 το απόγευμα.
    – Πατήστε το ειδικό κουμπί botilia.gr που θα εμφανιστεί επάνω δεξιά στην οθόνη σας.
    – Καλέστε τον οδηγό. Εφόσον ένας διαθέσιμος οδηγός βρίσκεται κοντά σας, θα δείτε το όχημα να πλησιάζει και το κρασί σας θα παραδοθεί σε λίγα λεπτά.

    Κάθε επιβάτης μπορεί να λάβει μία μόνο φιάλη, ενώ για να παραγγείλετε πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles