17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Την ταραχώδη ζωή της Pamela Anderson θα παρουσιάσει ντοκιμαντέρ του Netflix

    Η Pamela Anderson αποτέλεσε χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο hot παρουσίες της δεκαετίας του 90′, αφού το Baywatch ήταν μια από τις δημοφιλέστερες σειρές της εποχής. Θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα για τη ζωή της και, από ό,τι φαίνεται, σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα μέσα από ένα καινούριο ντοκιμαντέρ στο Netflix.

    Για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ακούμε φήμες εδώ και χρόνια. Πλέον όμως μπήκε στην τελική ευθεία και τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Ryan White.

    Μέσα από την συγκεκριμένη παραγωγή θα αναδειχθεί η πορεία που ακολούθησε η Anderson μέχρι να γίνει το απόλυτο είδωλο και να “φιλοξενηθεί” σε άπειρα εξώφυλλα. Η ίδια η ηθοποιός ανακοίνωσε το επερχόμενο ντοκιμαντέρ με μια ανάρτηση στο Instagram.

     

    Η Pamela Anderson εκτός από το Baywatch, είναι γνωστή για τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές Home Improvement και V.I.P.. Είχε επιλεγεί ως Playmate του μήνα για το περιοδικό Playboy τον Φεβρουάριο του 1990, ενώ αρκετά απασχόλησε τα μέσα ο ταραχώδης γάμος της με τον Tommy Lee.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες ο Batman του Robert Pattinson (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles