21.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Tinder: Άλλη διάσταση στο… προξενιό με νέα λειτουργία

    Το Tinder αποτελεί μια από τις πιο γνωστές εφαρμογές γνωριμιών παγκοσμίως και στις μέρες μας έχει γίνει «συνώνυμο» του dating. Κάποιοι χρήστες φαίνεται πως καταφέρνουν να βρουν το άλλο τους μισό χρησιμοποιώντας το εν λόγω app, ενώ άλλοι φαίνεται να μην τα καταφέρνουν, επειδή κάνουν λάθος επιλογές.

    Το Tinder έρχεται τώρα να βοηθήσει τη δεύτερη κατηγορία χρηστών με τη νέα λειτουργία “Tinder Matchmaker”. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που δίνει στην οικογένεια και τους φίλους του χρήστη πρόσβαση, ώστε να μπορεί να κάνει συστάσεις και να προτείνει matches. Οι «προξενήτρες» δε χρειάζεται να έχουν προφίλ στο Tinder, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και η γιαγιά ή η προηγούμενη σχέση του χρήστη μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο.

    Η τελευταία λειτουργία του Tinder αποτελεί την πιο πρόσφατη προσπάθεια από την εταιρεία για να προσελκύσει περισσότερους χρήστες και να αλληλεπιδράσουν με την εφαρμογή, χρησιμοποιώντας νέους τρόπους. Το verification στο Tinder ενισχύθηκε τελευταία με selfies βίντεο, το incognito mode εισήχθη τελικά νωρίτερα φέτος και η εταιρεία μόλις άρχισε να επιτρέπει στους χρήστες του Tinder να καθορίζουν αντωνυμίες φύλου και μη μονογαμικούς τύπους σχέσεων.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαγευτική φθινοπωρινή προσφορά με απεριόριστα data από τη Vodafone

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles