16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Τις πωλήσεις των “πλατινένιων” τίτλων της αποκάλυψε η Capcom

    Η πανδημία προκάλεσε αρκετά προβλήματα σε κάθε τομέα οικονομικής δραστηριότητας, με αποτέλεσμα και η βιομηχανία του gaming να επηρεαστεί αρκετά.

    Η Capcom είναι μια εταιρεία που αντιμετώπισε αρκετές προκλήσεις και τα σχέδιά της πήγαν πίσω, αφού οι αναβολές ήταν αρκετές, παρόλα αυτά οι επιδόσεις της ήταν εντυπωσιακές. Χρόνο με το χρόνο φαίνεται πιο δυνατή, αφού όχι μόνο έχει αυξήσει τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών αλλά και τις πωλήσεις, όπως αποκάλυψαν τα πρόσφατα οικονομικά της στοιχεία. Το 2023 αναμένεται επίσης μια δυνατή χρονιά, αφού έχει προγραμματιστεί το λανσάρισμα 45 ακόμα τίτλων.

    Εκτός από τις πωλήσεις ρεκόρ που σημείωσε, η Capcom παρουσίασε και μια λίστα με τα best-selling video games της. Πρόκειται για τους Πλατινένους τίτλους, που κατάφεραν να ξεπεράσουν σε πωλήσεις το 1 εκατομμύριο. Το πιο δημοφιλές παιχνίδι παραμένει Monster Hunter World, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018 και μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί περισσότερα από 18 εκατ. αντίτυπα. Ακολουθούν φυσικά τα Resident Evil, που είναι εξαιρετικά αγαπητά στο κοινό.

    Δείτε στη συνέχεια αναλυτικά τη λίστα:

    1. Monster Hunter: World – 18 εκατ.
    2. Resident Evil 7 – 10.8 εκατ.
    3. Resident Evil 2 (Remake) – 9.6 εκατ.
    4. Monster Hunter World: Iceborne – 9.2 εκατ.
    5. Monster Hunter Rise – 9 εκατ.
    6. Resident Evil 5 – 8.2 εκατ.
    7. Resident Evil 6 – 8.2 εκατ.
    8. Street Fighter II – 6.3 εκατ.
    9. Street Fighter V – 6.2 εκατ.
    10. Resident Evil Village – 6.1 εκατ.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται ολοκαίνουριο game “Lord of the Rings” για κινητές συσκευές

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles