24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ετοιμάσου να ταξιδέψεις με τον Τιτανικό Νο 2. Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το πλοίο

    Τον Απρίλιο του 2012, ακριβώς 100 χρόνια από το πρώτο και τελευταίο ταξίδι του ιστορικού «αβύθιστου» πλοίου, Τιτανικός, ο πολυεκατομμυριούχος Clive Palmer είχε ανακοινώσει τη νέα του επένδυση: τον Τιτανικό Νο. 2. Απ’ ότι φαίνεται, ο κος Palmer μιλούσε σοβαρά. Ο ίδιος και η εταιρεία του Blue Star Line, πραγματοποίησαν εχθές μία συνέντευξη τύπου στη Νέα Υόρκη, για να αποκαλύψουν τα σχέδια του Titanic II.

    Όπως και ο περισσότερο άτυχος προκάτοχός του, θα κάνει το παρθενικό του ταξίδι από το Southampton της Αγγλίας προς τη Νέα Υόρκη, με 2600 επιβάτες σε 850 καμπίνες. Το πλήρωμά του θα φτάνει τα 900 άτομα.

    Το μήκος θα είναι 8 εκατοστά μεγαλύτερο από τον πρώτο Τιτανικό, φτάνοντας τα 254 μέτρα και θα διαθέτει 18 σωσίβιες λέμβους (ναι, υπολογίζονται ως αρκετές για όλους σε περίπτωση που συμβεί το απευκταίο).

    Ο κος Palmer υποστηρίζει ότι θα κάνει τους επιβάτες να νομίζουν πως βρίσκονται στην ταινία Τιτανικός (ελπίζουμε χωρίς το τέλος της). Φαίνεται από τα σχέδια πως ο ισχυρισμός του θα είναι αληθινός. Οι χώροι που θα κινούνται οι επιβάτες θα είναι ακριβώς όπως ο αρχικός Τιτανικός, αν και θα υπάρχουν μοντέρνα στοιχεία που θα φροντίζουν για την άνεση των επιβατών, όπως πισίνα, κλιματισμός και internet στο πλοίο.

    «Πάντως, τηλεοράσεις δεν θα υπάρχουν στα σαλόνια», λέει ο κος Palmer με το σκεπτικό ότι η εμπειρία, θα είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική. Δείτε παραδείγματος χάριν την τραπεζαρία της 3ης θέσης, ή το γυμναστήριο.

    Αν τα οικονομικά σας επιτρέπουν να ονειρεύεστε μία κρουαζιέρα με τον Τιτανικό Νο 2 το 2016, λυπόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε ακόμα για τις τιμές των εισιτηρίων. Ο κος Palmer βέβαια λέει πως υπάρχουν άνθρωποι που του έχουν προσφέρει μέχρι και 1 εκατομμύριο δολάρια για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στη λίστα επιβατών για το παρθενικό ταξίδι. Υποθέτουμε πως είναι Ρώσοι και κλείνουν θέσεις για τις πεθερές τους…

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles