24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τίτλοι τέλους για τις σειρές της Marvel στο Netflix – Σταματά η διάθεσή τους από την 1η Μαρτίου

    Οι συνδρομητές του Netflix, που αποτελούν fans του σύμπαντος της Marvel, έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσουν σειρές όπως Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Punisher, Iron Fist και Defenders, αφού από την 1η Μαρτίου θα σταματήσουν να είναι διαθέσιμες στη δημοφιλή πλατφόρμα. Ήταν λογικό, με τους ρυθμούς που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα o ανταγωνισμός στο streaming, να δούμε σχετικές ανακατατάξεις στα προγράμματα.

    Το Netflix πάντως ανακοίνωσε σχετικά με τη διακοπή των σειρών:

    «Είμαστε ευγνώμονες στη Marvel για τα πέντε χρόνια εποικοδομητικής συνεργασίας και ευχαριστούμε τους ενθουσιώδεις fans που ακολούθησαν τις σειρές αυτές από τις αρχές τους».

    Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τη συνέχεια των σειρών της Marvel στο Disney Plus, το οποίο σύντομα θα καταφθάσει και στη χώρα μας.

    Διαβάστε επίσης:

    Batman: Αποθεώνει την ερμηνεία του Ρόμπερτ Πάτινσον ο συμπρωταγωνιστής του Τζέφρι Ράιτ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles