15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το A11 Bionic chipset του iPhone X διαλύει τον Android ανταγωνισμό στο Geekbench!

    Μία ακόμη εμφάνιση του iPhone X στο Geekbench αποδεικνύει ότι είναι το ταχύτερο smartphone που κυκλοφορεί. Το A11 Bionic chipset της συσκευής έχει σχεδόν το διπλάσιο σκορ σε single core από το προγενέστερο A10 fusion της Apple, το οποίο αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη ξεπερνούσε σε score τους Snapdragon 835 και Exynos 8895 Octa, τις πιο ισχυρές Android προτάσεις δηλαδή.

    A11_Bionic

    Το ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον είναι ότι το A11 Bionic chip έχει και το υψηλότερο multi-core score, κάτι που για πρώτη φορά πετυχαίνει ένα chip της Apple.

    multi-core

    Το Α11 chip της Apple διαθέτει εξαπύρηνο επεξεργαστή με δύο υψηλής απόδοσης και τέσσερις ενεργειακά αποδοτικούς πυρήνες. Η διαφορά του, ωστόσο, από το A10 chip είναι και οι έξι πυρήνες μπορούν να τρέχουν ταυτόχρονα. Το iPhone X έχει επίσης 3GB RAM αρκετά για να λειτουργεί άψογα το iOS 11.

    Συνολικά πρόκειται για μία συσκευή δυναμίτη στα benchmarks, που στο Geekbench δεν έχει ανταγωνισμό αυτή τη στιγμή από κάποια Android πρόταση. Για να δούμε όμως πώς θα τα πάει και το Huawei Mate 10 με το Kirin 970 chip, όταν ανακοινωθεί τον Οκτώβριο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles