23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το “αφεντικό” της Foxconn επιβεβαιώνει την Apple iTV

    Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύτηκε στην China Daily, ο πρόεδρος της Foxconn, Terry Gou, επιβεβαιώνει πως τα εργοστάσια στα οποία κατασκευάζονται τα προϊόντα της Apple “προετοιμάζονται” για την “περίφημη” τηλεόραση της αμερικανικής εταιρείας με την ονομασία iTV.

    Ο κ. Gou αναφέρει, βέβαια, ότι δεν έχει ξεκινήσει ούτε η ανάπτυξη, ούτε όμως και η παραγωγή αυτής της συσκευής. Όπως σημειώνει το κινέζικο μέσο, η Apple iTV θα έχει, προφανώς, κατασκευή από αλουμίνιο, υποστήριξη φωνητικών εντολών μέσω Siri και FaceTime video calling.

    Η είδηση αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη έως τώρα επιβεβαίωση για την τηλεόραση της Apple, ένα προϊόν για το οποίο οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και αρκετά χρόνια.

    H China Daily σημειώνει ακόμη ότι η Foxconn θα συνεργαστεί με τη Sharp για την παραγωγή αυτής της συσκευής και ότι είναι αδύνατο η τηλεόραση της Apple να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012. Επιπλέον, φαίνεται πως η Apple αναζητεί εταίρους, για να ενισχύσει το περιεχόμενο του iTunes, ώστε με την κυκλοφορία του τηλεοπτικού της δέκτη να είναι έτοιμη να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση σ’ αυτήν που προσφέρουν σήμερα τα καλωδιακά προγράμματα. Όσο για τη σχεδίασή της iTV, δεν αναφέρθηκε κάτι, κάποιες προηγούμενες φήμες όμως τη θέλουν να έχει σχεδιαστικές επιρροές από τους iMac, κάτι που δεν ακούγεται καθόλου άσχημο.

    Με την είσοδο της Apple στο χώρο των τηλεοράσεων, φαίνεται πως το “παιχνίδι” της αγοράς ετοιμάζεται να γίνει πιο συναρπαστικό από ποτέ και εμείς το αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

    Πηγή: Techcrunch

    UPDATE: Η Foxconn, τελικώς, διέψευσε την “επιβεβαίωση” του CEO της, όσον αφορά την  iTV. Αν αυτό έγινε λόγω “ανωτέρας παρέμβασης” ή όχι, είναι πάντως κάτι που δεν το γνωρίζουμε…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles