22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το αφεντικό της Marvel μίλησε! Στα “σκαριά” το σενάριο για το Spider-Man 4 με τον Tom Holland

    Το Spider-Man: No Way Home αποτέλεσε μια ταινία που έσπασε τα ταμεία την προηγούμενη χρονιά και θεωρείτο δεδομένο ότι σύντομα θα υπήρχε κάποια ανακοίνωση για το 4ο κεφάλαιο του franchise με πρωταγωνιστή τον Tom Holland.

    Μέχρι σήμερα, ο ίδιος ο Holland ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός και δε δήλωνε με σιγουριά ότι θα φορέσει ξανά τη στολή του Ανθρώπου Αράχνη. Όμως το αφεντικό της Marvel, o Kevin Feige, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το Spider – Man 4 βρίσκεται πράγματι στα «σκαριά» και συγκεκριμένα στη φάση του σεναρίου.

    «Αυτό που θα πω είναι ότι έχουμε την ιστορία. Έχουμε μεγάλες ιδέες γι’ αυτό και οι συγγραφείς μας τώρα τις βάζουν στο χαρτί», είπε χαρακτηριστικά ο Feige.

    Ο Holland έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες μέχρι σήμερα, τα Spider-Man: Homecoming (2017), Spider-Man: Far From Home (2019) και Spider-Man: No Way Home (2021). Η 4η ταινία ήταν κάτι που οι fans ήθελαν πολύ, όμως τα σχόλιά του περί διαλείμματος από την υποκριτική έσπειραν το τελευταίο διάστημα κάποιες αμφιβολίες.

    Το 2022, η παραγωγός Amy Pascal είπε ότι οι fans θα δουν τον Holland να υποδύεται το Spider-Man τουλάχιστον 3 φορές ακόμα, κάτι το οποίο όμως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Η Sony έχει τα δικαιώματα του Spider-Man και συνεργάζεται με τη Marvel σε κάποια Spider-Man films.

    Διαβάστε επίσης:

    Hi-Fi Rush Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles