22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το all-time cult classic Dune του David Lynch, έρχεται σε 4Κ Blu-ray τον Αύγουστο!

    Χωρίς αμφιβολία, το Dune του Denis Villeneuve αποτελεί αυτή τη στιγμή μία από τις πιο αναμενόμενες κινηματογραφικές παραγωγές της φετινής χρονιάς. Επειδή βέβαια το Dune του… 21ου αιώνα θα κάνει την εμφάνιση του τον προσεχή Δεκέμβριο, ωστόσο μπορείτε να… «βολευτείτε» με τη πρώτη ταινία που φέρει την υπογραφή του David Lynch.

    Το πρώτο Dune κυκλοφόρησε το 1984 και αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες στην ιστορία του σινεμά, καθώς δεν κατάφερε καν να συγκεντρώσει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για αυτό. Παρόλα αυτά, η εν λόγω ταινία δεν άργησε να αποκτήσει ένα cult status από τους fans του φανταστικού και των sci-fi ταινιών. Για αυτό και εάν σας αρέσουν τα cult sci-fi classics όπως το Dune, σίγουρα θα σας ικανοποιήσει η είδηση ότι στις 31 Αυγούστου πρόκειται να κυκλοφορήσει μια ειδική επετειακή έκδοση σε 4Κ Blu-ray, η οποία είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει ως η καλύτερη προθέρμανση. Ουσιαστικά πρόκειται για μια boostαρισμένη version, η οποία θα υποστηρίζει HDR και Dolby Vision, ενώ θα διαθέτει μια σειρά από special features που αναμένεται να ξετρελάνουν τους fans, όπως audio commentary που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερο τον κόσμο επιστημονικής φαντασίας που οραματίστηκε ο Frank Herbert. Αδιαμφισβήτητα, ένα «must-have» για όλους τους fans ου Dune!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles