20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    To αναβαθμισμένο AiO PC XPS 27 της Dell προκαλεί το θαυμασμό στην CES 2017!

    Η Dell φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο ραντεβού των νέων τεχνολογιών που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στο Las Vegas, ανακοινώνοντας ένα δυνατό PC line-up, το οποίο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των tech enthusiasts. Μία πρόταση που σίγουρα μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το νέο και upgraded All-in-One PC XPS 27, το οποίο ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά στην συγκεκριμένη κατηγορία υπολογιστών, καθώς ενσωματώνει 10 ηχεία (!) μαζί με 4Κ display.

    dell-xps-27-5

    Συγκεκριμένα, τo XPS 27 AiO προσφέρει touch screen display 27 ιντσών ποιότητας 4K Ultra HD (3840×2160 pixels), το οποίο ενσωματώνει την ειδική τεχνολογία Infinity Edge της Dell. Σε μία προσπάθεια η γνωστή εταιρεία να διαφοροποιήσει το XPS 27 σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, ενσωμάτωσε μία sound bar με 10 speakers τα οποία διαθέτουν 50W ισχύ ανά κανάλι. Η Dell μάλιστα για τον “ηχητικό σχεδιασμό” του XPS 27 συνεργάστηκε με τον  διεθνούς φήμης μουσικό (και βραβευμένο με Grammy) Jack Joseph Puig, ο οποίος έδωσε τα φώτα του για το πως θα μπορούσε η Dell να επιτύχει την τελεία ακουστική εμπειρία μέσω του All-in-One συστήματος της. Στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το AiO XPS 27 θα διαθέτει στο εσωτερικό του επεξεργαστές Intel Core 6ης γενιάς (i5 ή i7), ενώ θα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να καθορίσουν εκείνοι το ποσό της RAM και του αποθηκευτικού χώρου που θα διαθέτει το σύστημα τους.

    dell-xps-27-2

    Εκτός από την συγκεκριμένη “home” έκδοση, η Dell σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και ένα εναλλακτικό μοντέλο το Precision 5720 AiO, το οποίο θα απευθύνεται στους επαγγελματίες χρήστες. Το XPS 27 θα είναι διαθέσιμο μέσα στον Ιανουάριο και το κόστος του θα ξεκινάει από τα 1.499$ για το basic configuration.

    Διαβάστε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της έκθεσης CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles