13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To Apex 2020 της Vivo έρχεται με gimbal camera και είναι… άλλη φάση!

    Πολλές φορές οι κατασκευάστριες εταιρείες παρουσιάζουν ορισμένα σχεδιαστικά concepts, τα οποία αν και δεν φτάνουν σε τελικό στάδιο παραγωγής, παρόλα αυτά κερδίζουν τα βλέμματα. Ενδεχομένως μια τέτοια περίπτωση να είναι το Apex 2020 της Vivo, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ανακοινωθεί στην πρόσφατη MWC 2020, η οποία ως γνωστόν ακυρώθηκε λόγω ανησυχιών για τον CoVID-19. Παρόλα αυτά, οι Κινέζοι της Vivo, η οποία κατέχει ένα αρκετά σημαντικό μερίδιο στην κινεζική αγορά δεν πτοούνται και εάν κρίνουμε από τη περίπτωση του Apex 2020, τότε έχουν στα συρτάρια τους πολλά ενδιαφέροντα και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον!

     

    Πρώτον, το φιλόδοξο Apex 2020 έρχεται με ένα εντυπωσιακό fullview edgeless display 6.45 ιντσών, το οποίο έρχεται με κυρτές άκρες στις 120 μοίρες, αποτελώντας το επόμενο σχεδιαστικό βήμα μετά το περσινό nex 3. Χωρίς την παραμικρή ύπαρξη notch, με την Vivo ουσιαστικά να «χωράει» μια selfie camera κάτω από το display, η Vivo ισχυρίζεται ότι κατάφερε να αυξήσει την αντίληψη του φωτός, χρησιμοποιώντας μια σειρά από βελτιώσεις αλγοριθμικού τύπου. Αν και η Vivo δεν φημίζεται τόσο για τις δυνατότητες των συσκευών της στην camera, ωστόσο το Apex 2020 θα είναι… άλλη φάση!

    Και αυτό γιατί το σχεδιαστικό team δημιούργησε ένα εναλλακτικό camera setup με Gimbal! Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο η Vivo επιτυγχάνει τέλειο Image Stabilization, με την Vivo να κάνει λόγο ότι το Apex 2020 προσφέρει ακόμα και 200% περισσότερη σταθεροποίηση, πράγμα που σημαίνει καλύτερα και πιο smooth videos. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Vivo αναφέρουν ότι εμπνεύστηκαν από τον τρόπο με τον οποίο οι χαμαιλέοντες περιστρέφουν την όραση τους για να εντοπίζουν τα αντικείμενα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Εκτός από το προαναφερθέν εντυπωσιακό feature, η Vivo ισχυρίζεται ότι το concept phone της θα διαθέτει το καλύτερο optical zoom, με βάση τη λειτουργία continuous optical zoom.

    Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Apex 2020 έρχεται με δυνατότητα wireless charging 60W, κάτι που μεταφράζεται σε φόρτιση της τάξεως των 2000mAh μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Επιπλέον, στην καρδιά του θα βρίσκεται ένα Snapdragon 855 chipset συνοδευόμενο από 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, με display σε ανάλυση στα 1080p και Android 10. Τέλος, θα ζυγίζει κοντά στα 169 γραμμάρια και εφόσον προχωρήσει σε commercial status θα βγει σε δύο χρώματα και δεν σας κρύβουμε ότι έχουμε εντυπωσιαστεί. Αναμφίβολα, η Vivo ξέρει το πως να εντυπωσιάζει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles