19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τo απόλυτο τεστ αντοχής του Samsung Galaxy S20 Ultra αποδεικνύει ότι είναι «σκληρό καρύδι»!

    Όταν κυκλοφορεί μια νέα πανίσχυρη ναυαρχίδα και μοιραία συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, τότε όλοι οι χρήστες εστιάζουν στην αντοχή της. Άλλωστε όταν πληρώνεις παραπάνω από 1000 ευρώ για ένα smartphone όπως και να το κάνεις πρόκειται για μια σοβαρή… επένδυση! Για αυτό και υπάρχουν τα δεκάδες durability tests όπου μετά τα πρώτα hands-ons κατακλύζουν το Internet, έτσι ώστε ο κάθε χρήστης να έχει μια σαφή εικόνα για το πόσο ανθεκτικό θα είναι το μελλοντικό high-end smartphone του.

    Για αυτό και με το που κυκλοφόρησε το Galaxy S20 Ultra έσκασαν και τα πρώτα durability tests. Τώρα βέβαια η αλήθεια είναι ότι θα πονέσει και η ψυχή σας όταν δείτε τι κάνει ο χρήστης Jerry Rig Everything στο video που ακολουθεί. Ο άσπλαχνος και άκαρδος tester χρησιμοποιεί κοπίδι που χαράσσει την οθόνη, κέρματα που τα περνάει πάνω από την επιφάνεια της συσκευής, ακόμη και αναπτήρα, ενώ μάλιστα δεν παραλείπει να ανοίξει και τη ναυαρχίδα της Samsung, έτσι για να πάρουμε μια γεύση από το εσωτερικό της! To θέαμα σίγουρα δεν απευθύνεται σε καρδιακούς, ειδικότερα από τη στιγμή που βλέπεις το χαραγμένο display του. Σε ότι έχει να κάνει με το τετραπλό camera setup του, o Zack αποδεικνύει ότι είναι αρκετά καλά προστατευμένο, πράγμα πολύ σημαντικό, ενώ και στο bending test το S20 Ultra έχει ένα φυσιολογικό λύγισμα.

    Σε γενικές γραμμές, το Galaxy S20 Ultra δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, ωστόσο γνωρίζετε ότι πολύ καλά ότι η θήκη σε μια τέτοια συσκευή είναι απαραίτητη! Δείτε το video που ακολουθεί και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles