18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To Apple Pay είναι τώρα διαθέσιμο για τους κατόχους καρτών Visa στην Ελλάδα και σε 12 ακόμα χώρες στην Ευρώπη

    Η Visa ανακοινώνει σήμερα ότι κάτοχοι καρτών στην Ελλάδα θα μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν το Apple Pay καθώς η διάθεση της υπηρεσίας επεκτείνεται σε 13 ευρωπαϊκές χώρες. Το Apple Pay μετατρέπει την εμπειρία πληρωμής για τους καταναλωτές σε έναν εύκολο, ασφαλή και ιδιωτικό τρόπο πληρωμής. Ξεκινώντας πρώτα με τη Revolut, το Apple Pay για το iPhone, το Apple Watch, το iPad και το Mac, επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν γρήγορες και εύκολες αγορές σε καταστήματα, σε εφαρμογές και σε ιστοσελίδες, χάρη στη χρήση της τεχνολογίας ανέπαφων πληρωμών και του Visa tokenization.

    apple-pay

    Το Apple Pay λειτουργεί στα ίδια τερματικά ανέπαφων συναλλαγών, τα οποία οι καταναλωτές ήδη χρησιμοποιούν για τις συναλλαγές τους με τις χρωστικές ή πιστωτικές κάρτες τους. Πάνω από το 90% των τερματικών (POS) στην Ελλάδα δέχονται ανέπαφες συναλλαγές. Μέχρι το 2020, όλα τα τερματικά πληρωμής POS θα δέχονται ανέπαφες συναλλαγές.

    «Ανεξάρτητα από το μέσο ανέπαφης πληρωμής που επιλέγει να χρησιμοποιήσει ο καταναλωτής, η Visa επικεντρώνεται στο να συνεχίσει να παρέχει τον απλούστερο και πιο ασφαλή τρόπο αυτής της πληρωμής . Η εισαγωγή του Apple Pay στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την τεχνολογία tokenization της Visa, θα μεταμορφώσει τον τρόπο που οι Έλληνες καταναλωτές πληρώνουν,» δήλωσε η Ανδριάνα Παππά, Acting General Manager, Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας, Visa. «Με το Apple Pay και την ασφάλεια της υπηρεσίας Visa Token Service, οι καταναλωτές μπορούν να πληρώνουν με το iPhone και το Apple Watch τους, με τον ίδιο τρόπο όπως  με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα τους, και  χωρίς να εκθέτουν τα δεδομένα της κάρτας τους, απολαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.»

    Η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα αποτελούν τον πυρήνα του Apple Pay. Όταν χρησιμοποιείτε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με το Apple Pay, οι πραγματικοί αριθμοί της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή ή στους διακομιστές της Apple. Αντ ‘αυτού, η υπηρεσία Visa Token Service εκχωρεί έναν μοναδικό αριθμό λογαριασμού συσκευής και κάθε συναλλαγή εξουσιοδοτείται με έναν μοναδικό δυναμικό κωδικό ασφαλείας με συγκεκριμένη διάρκεια.  Η τεχνολογία tokenisation της Visa καθιστά τις πληρωμές ηλεκτρονικού και mobile εμπορίου ασφαλείς και απλές, αντικαθιστώντας τους λογαριασμούς των καταναλωτών με ένα μοναδικό ψηφιακό αναγνωριστικό ή “token” που χρησιμοποιείται ειδικά για κάθε συσκευή. Ως εκ τούτου, τα δεδομένα του λογαριασμού και της κάρτας δεν μοιράζονται ποτέ, γεγονός που φέρνει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας στις ψηφιακές πληρωμές.

    Εάν το iPhone χαθεί ή κλαπεί, ο ψηφιακός αριθμός λογαριασμού (token) που είναι αποθηκευμένος μπορεί να απενεργοποιηθεί αμέσως από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Η καταχωρημένη κάρτα Visa δεν χρειάζεται να καταργηθεί και να αντικατασταθεί. Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν τις κάρτες Visa στο Apple Pay θα απολαμβάνουν τα ίδια οφέλη όπως όταν χρησιμοποιούν τις χρεωστικές και πιστωτικές τους κάρτες, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από απάτες για μη εξουσιοδοτημένες αγορές και την ευρεία αποδοχή διεθνώς.

    To Apple Pay είναι εύκολο στη ρύθμιση και οι χρήστες θα συνεχίσουν να λαμβάνουν όλες τις ανταμοιβές και τα οφέλη που προσφέρουν οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

    Με το iPhone και το Apple Watch, οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν με το Apple Pay σε καταστήματα, εστιατόρια, ταξί και πολλά άλλα μέρη. Όταν πραγματοποιείτε αγορές σε εφαρμογές ή στο διαδίκτυο μέσω του Safari, με το Apple Pay, δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε με χειροκίνητο τρόπο χρονοβόρες φόρμες ή να πληκτρολογήσετε επανειλημμένα πληροφορίες αποστολής και χρέωσης. Κάθε αγορά Apple Pay είναι επικυρωμένη με το Face ID, το Touch ID ή τον κωδικό πρόσβασης της  συσκευής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles