21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To Apple TV έρχεται στην Ελλάδα και την Κύπρο

    Όπως ανακοίνωσε η iSquare, με σχετικό δελτίο τύπου, το Apple TV είναι πλέον επίσημα διαθέσιμο και στην ελληνική καθώς και την κυπριακή αγορά.


    Το γνωστό περιφερειακό της Apple επιτρέπει σε κάποιον να παρακολουθήσει ταινίες υψηλής ευκρίνειας κατεβασμένες από το iTunes Store, ειδήσεις και αθλητικά γεγονότα, καθώς και να κάνει streaming τη μουσική και τις φωτογραφίες του απευθείας στην τηλεοπτική οθόνη του.

    Πριν λίγο καιρό, η Apple έκανε διαθέσιμη την υπηρεσία ενοικίασης και αγοράς ταινιών, πρόσφατων κυκλοφοριών αλλά και παλαιότερων αγαπημένων ταινιών από μεγάλα κινηματογραφικά studio, μέσα από το Ελληνικό και Κυπριακό iTunes Store, έτσι ώστε κάποιος να τις απολαμβάνει σε ποιότητα High Definition στον υπολογιστή ή την iOS συσκευή του. Πλέον, η συσκευή Apple TV επιτρέπει την προβολή ταινιών απευθείας από το iTunes Store στην τηλεοπτική οθόνη, χωρίς ανάγκη συγχρονισμού και χωρίς ανάγκη διαχείρισης αποθηκευτικού χώρου.

    Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς στην τηλεοπτική οθόνη του slideshow με φωτογραφίες, να ακούσει μουσική και ακόμα περισσότερα που υπάρχουν στον υπολογιστή του, ενώ, χάρη στο AirPlay, μπορεί να κάνει streaming μουσικής, φωτογραφιών και video που υπάρχουν στο iPhone, το iPad και το iPod touch του.

    Το Apple TV διαθέτει επεξεργαστή A4 για να αναπαράγει τα πάντα εύκολα χωρίς εμπόδια στη ροή και χωρίς «παγωμένες» εικόνες. Είναι ενεργειακά αποδοτικό, αθόρυβο και τόσο μικρό, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο και να μεταφέρεται εύκολα. Ακόμη, μέσα στο κουτί, ο χρήστης θα βρει και το εντυπωσιακό Apple Remote για πιο εύκολη χρήση του περιεχομένου του από το Apple TV. Σημειώνεται ότι στην υπάρχουσα μορφή του iTunes Store, δε διατίθεται υποτιτλισμός των ταινιών στα ελληνικά.

    Το Apple TV διατίθεται στα 125 ευρώ.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles