18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To Apple Watch στο μέλλον θα αγκαλιάζει αυτόματα τον καρπό σας

    Αυτά κι αν είναι νέα για τους λάτρεις των wearables και ειδικά του Apple Watch, της ξεχωριστής πρότασης που έχουν σχεδιάσει στο Cupertino. Φαίνεται λοιπόν πως η Apple έλαβε πρόσφατα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το σχεδιασμό ιμάντα που θα επιτρέπει στο Apple Watch να αγκαλιάζει τέλεια τον καρπό σας.

    Αν και με μια πρώτη ματιά το νέο αυτό χαρακτηριστικό δε φαίνεται να έχει κάποιο πραγματικό όφελος, στην ουσία πρόκειται για μια εφαρμογή που βοηθά τόσο τους χρήστες όσο και την ίδια την Apple να λάβει όσα περισσότερα γίνεται από το Apple Watch.

    apple-working-on-apple-watch-band-that-can-tighten-itself-on-the-wrist

    To νέο Apple Watch θα μπορούσε να ρυθμιστεί χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί αν αγγίξει καν το λουράκι. Επίσης, με αυτό τον τρόπο το ρολόι παρέχει ακριβέστερες αναγνώσεις έχοντας πάντοτε τη συσκευή που ταιριάζει απόλυτα στον καρπό, γεγονός που επιτρέπει την καλύτερη παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας και της κίνησης.

     

    Να σημειώσουμε ότι, όπως συμβαίνει με τα όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να φτάσει στην παραγωγή αλλά η Apple μοιάζει αρκετά θετική.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles