19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Black Mirror δεν θα επιστρέψει σύντομα γιατί είναι σαν να ζούμε σε ένα επεισόδιο του

    Οι τελευταίοι μήνες είναι σαν να έχουν βγει από σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Πολλοί παρατήρησαν ότι η νέα πραγματικότητα θυμίζει έντονα επεισόδιο της ανθολογικής σειράς επιστημονικής φαντασίας, Black Mirror. Στην εν λόγω σειρά, το κάθε επεισόδιο εξερευνά ένα παράλληλο σύμπαν όπου γινόμαστε μάρτυρες της δυστοπικής πραγματικότητας. Ένα τέτοιο επεισόδιο θα μπορούσε να έχει πλέον τον τίτλο “COVID – 19” και να δανείζεται στοιχεία από την καθημερινότητα που ζήσαμε το πρώτο μισό του 2020. 

    Βέβαια, καθώς η τελευταία σεζόν κυκλοφόρησε 1 χρόνο πριν, το κοινό θέλει κι άλλο Black Mirror! Η σειρά που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζουμε την τεχνολογία και τον κόσμο όμως, ίσως δεν είναι αυτό που πρέπει να δούμε αυτήν την στιγμή.

    Ο δημιουργός του Black Mirror, Charlie Brooker δήλωσε χαρακτηριστικά για την επόμενη σεζόν: 

    «O κόσμος είναι ήδη αρκετά ζοφερός για να μπορέσει να υποδεχθεί μια ακόμα σεζόν του Black Mirror». Αποφάσισε να κάνει ένα μικρό, αλλά αναγκαίο όπως θεωρεί ο ίδιος, διάλειμμα και να μην προχωρήσει, για την ώρα τουλάχιστον, στην παραγωγή της πολυαναμενόμενης 6ης σεζόν της σειράς.

    Ο Μπρούκερ πιστεύει ότι το κοινό αυτή την περίοδο δεν έχει την διάθεση να μπει στην διαδικασία να δει κάτι τόσο σκοτεινό και ότι θα ήταν απερίσκεπτο από μέρους του να βγάλει μια τέτοια σειρά μέσα σε αυτές τις αβέβαιες στιγμές που ζούμε.

    «Προς το παρόν δεν ξέρω τι στομάχι θα έχουμε για ιστορίες στις οποίες οι κοινωνίες καταρρέουν, οπότε δεν δουλεύω σε κανένα επεισόδιο της σειράς “Black Mirror” δήλωσε ο Μπρούκερ σε συνέντευξή του στο Radio Times της Βρετανίας.

    Οι fans του Black Mirror θα πρέπει  να περιμένουν έως ότου τελειώσει… η πραγματική δυστοπία, προκειμένου ν’ αρχίσει και πάλι η τηλεοπτική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρξει νέα σεζόν για το 2020. Μπορούμε μέχρι τότε να ξανά δούμε τα παλαιότερα επεισόδια, εάν έχουμε «γερό στομάχι».

    Δείτε ξανά το τρέιλερ της 5ης – και πιο πρόσφατης – σεζόν του Black Mirror

    https://www.youtube.com/watch?v=2bVik34nWws

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles