21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To Black Shark 3 της Xiaomi σπάει το φράγμα των 5 εκατ. registrations!

    Το mobile gaming είναι μια αγορά που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών κατασκευαστριών hardware, καθώς όλες θέλουν να δοκιμάσουν στον μαγικό αυτό κόσμο που γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη. Για αυτό και είναι σύνηθες να βλέπουμε νέες προσπάθειες game-oriented συσκευών και μία από αυτές είναι και τα smartphones Black Shark που ουσιαστικά ανήκουν στην Xiaomi. Την Πέμπτη που μας πέρασε, άνοιξε η φόρμα για τις pre-registrations των νέων μελών της οικογένειας Black Shark 3 (normal και Pro editions) και το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε πολύ θερμά, καθώς μέσα σε λίγες ώρες υπήρξαν περισσότεροι από 5 εκατ. users οι οποίοι υπέγραψαν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος!

    Αν και το παραπάνω εντυπωσιακό νούμερο δεν αφορά σε προ-παραγγελίες, ωστόσο είναι ένας πολύ καλός δείκτης για το ενδιαφέρον των users στην αγορά των gaming phones. Ύστερα από τόσο ενδιαφέρον το πιθανότερο είναι ότι στα πρώτα flash sales τα Black Shark θα γίνουν καπνός! To Black Shark 3 έρχεται με Snapdragon 865 και 12GB LPDDR5 RAM, υποστηρίζει 5G, ενώ το display του ανέρχεται στις 6.67 ίντσες και είναι ποιότητας Full HD+, με 270Hz, όπως επίσης και γρήγορη φόρτιση στα 65W. To Black Shark Pro διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, πλευρικά shoulder buttons και μεγαλύτερη χωρητικότητα στη μπαταρία του. Τα δύο Black Shark θα κυκλοφορήσουν στις 17 Μαρτίου σε συγκεκριμένες αγορές.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles