17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το BlackBerry KeyOne με το θρυλικό «Qwerty» πληκτρολόγιο και τη μεγάλη μπαταρία μόλις αποκαλύφθηκε!

    Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίασή του στο event που έχει διοργανώσει η BlackBerry για το σκοπό αυτό στην έκθεση MWC 2017, το BlackBerry KeyOne (BlackBerry Mercury) αποκαλύφθηκε μέσω επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας. Πρόκειται για μια συσκευή η οποία εξοπλίζεται με το θρυλικό «Qwerty» πληκτρολόγιο και με μια μπαταρία, που είναι η μεγαλύτερη που έχουμε δει ως τώρα σε συσκευή της εταιρείας.

    Καταγραφήfgjhg

    Ειδικότερα, η συσκευή καταφθάνει με Android 7.1 Nougat, διαθέτει οθόνη των 4,5 ιντσών που παρουσιάζει ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές, ανάλυσης 1620 x 1080-pixels. Στο εσωτερικό του, η BlackBerry επέλεξε να τοποθετήσει ένα οκταπύρηνο Snapdragon 625 SoC, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Οι διαστάσεις του διαμορφώνονται στα 149,3 x 72,5 x 9,4 χιλιοστά και το βάρος στα 180 γραμμάρια. Στο πίσω μέρος, βρίσκεται μια κάμερα των 12MP, ικανή να προβεί στην εγγραφή 4K video στα 30 fps, η μπροστινή των 8MP μπορεί να εγγράψει video 1080p, ενώ φέρει και θύρα USB Type-C. Η μπαταρία με την οποία εξοπλίζεται είναι φορτίου 3.505 mAh, η οποία μπορεί να φορτιστεί ως το 50% σε μόλις 36 λεπτά.

    fdsgsdfg

    Όπως συμβαίνει και με κάθε BlackBerry συσκευή, η εταιρεία εστιάζει την προώθησή του στο «Qwerty» πληκτρολόγιο με customizable keys. Διαθέτει ακόμα την πλήρη σουίτα εφαρμογών ασφαλείας της εταιρείας καθώς και τις εφαρμογές αποστολής μηνυμάτων. Το design της συσκευής ξεχωρίζει, με ένα μαλακό στην αφή υλικό να επενδύει το πίσω μέρος της συσκευής, και την αυτονομία της μπαταρίας να ανέρχεται στη μια μέρα. Δεν θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφέρουμε, ότι η κύρια κάμερα των 12MP διαθέτει αισθητήρα Sony IMX378, τον ίδιο που εντοπίζουμε και στα Google Pixel.

    blackberry-keyone-hero

    Ενδιαφέρον παρουσίασε το γεγονός ότι η έκδοση του smartphone που προορίζεται για την αγορά της Βόρειας Αμερικής δεν είναι συμβατή με όλες τις 4G LTE μπάντες που απαιτούν οι Verizon Wireless και Sprint, επομένως θα λειτουργεί μόνο με τις AT&T και T-Mobile. Τα μόνα στοιχεία που δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί είναι η ημερομηνία στην οποία θα κυκλοφορήσει και σε ποια επίπεδα θα διαμορφωθεί η τιμή του.

    cxvcvewr

    czxvzxcv

    vqe

    Καταγραφή


    Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα όσα συμβαίνουν στην έκθεση MWC 2017 μέσα από τις σελίδες του Digitallife.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles