21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Blu Tank Xtreme 5.0 είναι ένα νέο «σκληροτράχηλο» smartphone με μόλις 1GB RAM

    Αν παρακολουθείτε την αγορά των οικονομικών smartphones, σίγουρα θα έχετε ακούσει για την εταιρεία Blu η οποία δραστηριοποιείται ακριβώς σε αυτό το χώρο. Πρόκειται για μια εταιρεία η οποία εδρεύει στη Φλόριντα των ΗΠΑ και η οποία διαθέτει στην αγορά οικονομικές συσκευές.

    Καταγραφή

    Η Blu αποκάλυψε μόλις πρόσφατα το νέο της smartphone, το Blu Tank Xtreme 5.0, που ομολογουμένως είναι κάπως διαφορετικό από αντίστοιχες προτάσεις της εταιρείας. Αν και εξακολουθεί να απευθύνεται σε χρήστες με μικρό budget, αποτελεί μια ιδιαιτέρως σκληροτράχηλη συσκευή η οποία μπορεί να ανταποκριθεί στην όχι και τόσο προσεκτική χρήση. Εξωτερικά, επενδύεται με ανθεκτικό καουτσούκ και φέρει πιστοποίηση IP65 καθιστώντας το ανθεκτικό έναντι του νερού και της σκόνης.

    Στο μπροστινό μέρος της συσκευής συναντούμε μια οθόνη των 5 ιντσών με ανάλυση 1280 x 720 HD, ενώ το γυαλί Gorilla Glass 3 υπόσχεται να την προστατέψει από σπασίματα ή γρατσουνιές. Διαθέτει επίσης MediaTek 6580 SoC, 1GB RAM, μπαταρία φορτίου 3.000 mAh μια κάμερα των 5MP μπροστά και πίσω, 8GB εσωτερικού χώρου ο οποίος μπορεί να επεκταθεί ως τα 64GB και Android 6.0 Marshmallow.

    jhkhjk

    Αν και δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα τους υποψήφιους αγοραστές του από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αποτελεί μια καλή εναλλακτική πρόταση για όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν κάποιες παραχωρήσεις ως προς τις επιδόσεις για ένα πιο σκληροτράχηλο σώμα. Είναι διαθέσιμο από το διαδικτυακό κατάστημα του Amazon στη τιμή των 129,90 δολαρίων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles