24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To Call of Duty: Warzone, σπάει όλα τα κοντέρ με 30 εκατομμύρια gamers!

    Ήταν να μη γίνει το… κακό, τώρα που έγινε ποιος το πιάνει! Η ιδέα της Activision Blizzard να κυκλοφορήσει ένα battle-royale based shooter στον κόσμο του Call of Duty είχε μάλλον υπογράψει από πριν… συμβόλαιο με την επιτυχία, καθώς οι gamers φαίνονται να αποθεώνουν το Warzone! Και πώς να μην το κάνουν άλλωστε, από τη στιγμή που εκτός ότι εκτοξεύει την αδρεναλίνη τους στα ύψη είναι παράλληλα και free-to-play, πράγμα που με πιο απλά λόγια σημαίνει ότι το Warzone καθίσταται ιδανικό για αχαλίνωτο λιώσιμο όσο διαρκούν οι μέρες της καραντίνας…

    Αυτό φυσικά αποτυπώνεται και στα τρελά νούμερα του γνωστού παιχνιδιού, όπου το Warzone αυτή τη στιγμή κατάφερε να πιάσει παραπάνω από 30 εκατομμύρια gamers! Πριν από μερικές ημέρες, το CoD: Warzone είχε φτάσει στους 15 εκατ. παίκτες και τώρα το νούμερο αυτό διπλασιάστηκε και κανείς δε γνωρίζει τι θα επακολουθήσει, καθώς είναι εμφανές από την πορεία του ότι δεν έχει ταβάνι! Οι developers δεν θα μπορούσαν παρά να ευχαριστήσουν τους παίκτες του CoD που βρίσκονται στο πλευρό τους, για αυτό και έκαναν τη σχετική ανάρτηση στο επίσημο Twitter account του παιχνιδιού.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles