18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To devolo Magic είναι εδώ! Ζήστε το οικιακό δίκτυο του μέλλοντος, σήμερα!

    Τα devolo Magic, αποτελούν το νέο πρότυπο στον τομέα της οικιακής δικτύωσης και είναι πλέον άμεσα διαθέσιμα στα καταστήματα. Η νέα σειρά Magic, προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες, μεγαλύτερος εύρος και μεγαλύτερη σταθερότητα. Το devolo Magic συνδυάζει το υψηλής απόδοσης δίκτυο Μesh WiFi με την νεότερη τεχνολογία Powerline, για μια μαγευτική εμπειρία Internet σε ολόκληρο το σπίτι. Το devolo Magic βασίζεται τεχνολογικά σε μία νέα γενιά επεξεργαστών σύμφωνα με το πρότυπο G.hn, που επιτυγχάνει για πρώτη φορά μέγιστες ταχύτητες μέχρι και 2.400 Mbps.

    devolo Magic Living Room_4

    Το οικιακό δίκτυο του μέλλοντος

    Το devolo Magic προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό από τον κόσμο του WiFi και του Powerline. “Το Powerline έχει ως ραχοκοκαλιά της υψηλής απόδοσης WiFi,  τεράστια πλεονεκτήματα”, λέει ο Heiko Harbers, Διευθύνων Σύμβουλος της devolo AG. “Mε τη χρήση του Powerline ως βασική τεχνολογία, το σήμα δεν εμποδίζεται από οροφές ή τοίχους. Με αυτή τη νέα γενιά Powerline που βασίζεται στην αρχιτεκτονική G.hn, προχωράμε σε μία εντελώς νέα διάσταση απόδοσης”.

    Αντί για 1.200 Mbps που προσφέρονταν μέχρι τώρα, οι νέοι Magic adapters υψηλής απόδοσης, παρέχουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 2.400 Mbps. Αυτό τους καθιστά ως τα ταχύτερα προϊόντα Powerline στην αγορά, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλες τις εφαρμογές multimedia, σήμερα. Tο devolo Magic προσφέρει αρκετούς πόρους για την ψυχαγωγία του αύριο. Τα προϊόντα καθιστούν δυνατή τη μετάδοση πολλαπλών βίντεο 4K ή ακόμα και 8K, σε όλο το σπίτι, ταυτόχρονα και άψογα. Ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές όπως αυτές της εικονικής πραγματικότητας που “τρέφονται” κυριολεκτικά με δεδομένα αλλά και τα μέγιστης ταχύτητας online παιχνίδια, καθώς και η σταθερή πρόσβαση σε cloud, είναι πλέον εφικτά, χάρη στα νέα γρήγορα εργαλεία της devolo,

    devolo Magic – Απλά μαγικό

    Η τεχνολογία devolo Magic χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τη δεύτερη γενιά chips G.hn. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία τονίζει τον ηγετικό της ρόλο στον τομέα της τεχνολογίας. Τα Powerline G.hn chips, παρέχουν μια τεράστια αύξηση στις επιδόσεις και σημαντική βελτίωση στη σταθερότητα και στην εμβέλεια. Τα νέα devolo Magic μπορούν να διαχειριστούν γραμμές μήκους έως και 500 μέτρα, μετατρέποντας έτσι εύκολα οποιαδήποτε πρίζα σε σημείο πρόσβασης στο Internet και μάλιστα, υψηλής ταχύτητας.

    Ισχυρό mesh-WiFi

    Όλοι οι ασύρματοι προσαρμογείς της σειράς Magic προσφέρουν υψηλού επιπέδου Mesh-WiFi και είναι εξοπλισμένοι με εντελώς νέες και βελτιωμένες δυνατότητες. Η λειτουργία “Fast Roaming” εξασφαλίζει ότι όλοι οι WiFi clients, όπως τα smartphones και τα tablets, είναι πάντα συνδεδεμένοι στο ισχυρότερο σημείο ασύρματης πρόσβασης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν οι άνθρωποι μετακινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο με τις φορητές συσκευές τους κάνοντας π.χ. video streaming. Το “ConfigSync” επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή του WiFi configuration του router σε όλα τα WiFi access points (single SSID). Επιπλέον, η νέα λειτουργία “Airtime Fairness” εξυπηρετεί και WiFi clients υψηλότερης ταχύτητας με προτεραιότητα. Με τη νέα τεχνολογία παλαιότερες συσκευές WiFi οι οποίες ενδέχεται να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για μια λήψη δεν στέκονται εμπόδιο στις πιο σύγχρονες. Το ενσωματωμένο σύστημα “Band Steering” διασφαλίζει ότι όλοι οι WiFi clients έχουν εκχωρηθεί αυτόματα στο καλύτερο ασύρματο κανάλι και στη βέλτιστη συχνότητα. Οι devolo Magic adapters, καθιστούν αυτόματα διαθέσιμες για τους χρήστες του, όλες τις λειτουργίες του Mesh-WiFi.

    Εύκολη εγκατάσταση και μεγαλύτερη ευκολία με νέα εφαρμογή

    Η εγκατάσταση των προσαρμογέων devolo Magic είναι πιο εύκολη από ποτέ. Μόλις συνδέσετε τον πρώτο προσαρμογέα, που συνδέεται μέσω καλωδίου LAN στον router, όλοι οι άλλοι προσαρμογείς συνδέονται μεταξύ τους μέσα στα επόμενα δύο λεπτά αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε άλλα κουμπιά.  Κατά τη διάρκεια της αντιστοίχησης, ανταλλάσσεται μεταξύ των συσκευών ένα μοναδικό αναγνωριστικό ασφαλείας (security ID). Αυτό καθιστά την εγκατάσταση του devolo Magic εκτός από εύκολη και εξαιρετικά ασφαλή.

    H devolo παρουσιάζει όμως ταυτόχρονα με τη νέα σειρά Magic και το devolo Home Network app. Εκτός από μία φιλική προς το χρήστη διασύνδεση, προσφέρει έναν ευρηματικό οδηγό εγκατάστασης στους χρήστες με όλη τη διαδικασία βήμα προς βήμα, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις. Η βασισμένη σε browser εφαρμογή devolo Cockpit είναι δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περαιτέρω configuration.

    devolo Magic 2 WiFi Multiroom Kit

    H νέα σειρά προϊόντων, τιμές και διαθεσιμότητα

    Η Devolo κυκλοφορεί 2 κατηγορίες προϊόντων: τα devolo Magic 1 και τα devolo Magic 2. Αμφότερα, είναι  διαθέσιμα σε εκδόσεις LAN και WiFi.

    Το high-end, devolo Magic 2 WiFi, είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες LAN gigabit και γρήγορο WiFi ac με λειτουργίες mesh. Το devolo Magic 2 LAN, προσφέρει μία θύρα gigabit για τη σύνδεση smart-TVs, streaming boxes ή game consoles στο δίκτυο με καλώδιο Ethernet.Τα δύο μοντέλα devolo Magic 2 “τρέχουν” με μέγιστη ταχύτητα έως και 2.400 Mbps στη γραμμή Powerline.

    Το βασικό και πιο οικονομικό μοντέλο της νέας σειράς προϊόντων, το devolo Magic 1 φτάνει μέσω Powerline σε εύρος ζώνης, τα 1.200Mbps. Το devolo Magic 1 WiFi είναι επίσης εξοπλισμένο με δύο θύρες Ethernet LAN, καθώς και ένα γρήγορο WiFi ac με λειτουργίες mesh. Το devolo Magic 1 LAN προσφέρει μια γρήγορη θύρα gigabit για συνδέσεις Internet υψηλής ταχύτητας.   

    Όλοι οι προσαρμογείς devolo Magic έχουν μια κοινή πτυχή: Η ενσωματωμένη πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος, εξασφαλίζει ότι δεν σπαταλιέται άσκοπα καμία θέση. Τα νέα μοντέλα devolo Magic είναι συμβατά με όλους τους routers, αλλά όχι με HomePlugAV adapters.

    Το devolo Magic 1 WiFi Starter Kit είναι το entry-level kit για τη νέα αυτή σειρά προϊόντων και είναι διαθέσιμο ξεκινώντας από 149,90 ευρώ. Η συνιστώμενη τιμή λιανικής για το high-end devolo Magic 2 WiFi Starter Kit είναι 199,90 ευρώ.

    Τα WiFi μοντέλα είναι διαθέσιμα ως Single adapters (μονή συσκευασία), ως Starter Kits (με δύο adapters), καθώς και Multiroom Kits (με τρεις adapters). Τα LAN μοντέλα είναι διαθέσιμα ως Single adapters (μονή συσκευασία) και ως Starter Kits (με δύο adapters).

    Τα devolo Magic θα είναι διαθέσιμα στα ηλεκτρονικά καταστήματα και καταστήματα λιανικής πώλησης. Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών.

    Product name

    Package name

    Price in euros (RRP)

    devolo Magic 1 LAN

    Single adapter

    64.90

    devolo Magic 1 LAN

    Starter Kit

    119.90

    devolo Magic 1 WiFi

    Single adapter

    99.90

    devolo Magic 1 WiFi

    Starter Kit

    149.90

    devolo Magic 1 WiFi

    Multiroom Kit

    239.90

    Product name

    Package name

    Price in euros (RRP)

    devolo Magic 2 LAN

    Single adapter

    79.90

    devolo Magic 2 LAN

    Starter Kit

    149.90

    devolo Magic 2 WiFi

    Single adapter

    129.90

    devolo Magic 2 WiFi

    Starter Kit

    199.90

    devolo Magic 2 WiFi

    Multiroom Kit

    299.90

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles