19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το DIRT 5 υποδέχεται τη νέα γενιά racing με την απόλυτη off-road εμπειρία

    Η Codemasters αποκάλυψε τη νέα γενιά racing με την ανακοίνωση του DIRT 5, το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020 για το Xbox Series X, το PlayStation 5 και τα Windows PCs (μέσω της υπηρεσίας Steam), αλλά και για την τωρινή γενιά συστημάτων Xbox και PlayStation. Στις αρχές του 2021 θα κυκλοφορήσει και μία έκδοση για το Google Stadia. Το DIRT 5, τελειοποιημένο για όλα τα συστήματα, είναι μια νέα εμπειρία οδήγησης εκτός δρόμου που θα σας κάνει να καρδιοχτυπήσετε και που διαδραματίζεται σε ένα αισθησιακό περιβάλλον αληθοφανών τοπίων, υπό τους ήχους ενός εκλεπτυσμένου soundtrack, με δυναμικές καιρικές συνθήκες.

    Το παγκόσμιο ταξίδι του DIRT 5 σας μεταφέρει σε μερικές από τις πιο συναρπαστικές, εξωτικές και ειδυλλιακές τοποθεσίες όπως η πόλη της Νέας Υόρκης και το Ρίο ντε Τζανέιρο, ώστε να συμμετέχετε σε δύσκολους αγώνες, σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας και της Κίνας. Οι παίκτες θα ζήσουν τις συναρπαστικές στιγμές της ακραίας οδήγησης με μια ποικιλία κλάσεων αυτοκινήτων – από buggies και φορτηγά, μέχρι rock bouncers, κλασσικά και σύγχρονα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

     Το ευρύ, στηριγμένο στην αφήγηση Career είναι μεγαλύτερο από κάθε άποψη, με τύπους αγώνων σε μερικά από τα πιο σκληρά εδάφη. Πριν μπείτε στην πίστα, φροντίστε να γίνετε δημιουργικοί χρησιμοποιώντας τον livery editor, με περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης σε σχέση με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια DIRT. Το DIRT 5 προσφέρει μια δυναμική πορεία προόδου, ώστε οι παίκτες να επιλέγουν περισσότερους από τους αγώνες που θέλουν.

     Το DIRT 5 σηματοδοτεί την επιστροφή του splitscreen για τέσσερις παίκτες το μέγιστο. Ο πλήρης κατάλογος των game modes θα ανακοινωθεί σύντομα, μαζί με ένα νέο game mode που επικεντρώνεται στη δημιουργικότητα και σχεδιάστηκε για παρεΐστικο παιχνίδι με φίλους στον ίδιο χώρο ή για παγκόσμιες online μάχες ενάντια στους καλύτερους οδηγούς του σύμπαντος του DIRTΤο DIRT 5 διαθέτει επίσης ένα ταλαντούχο ρόστερ φωνητικής απόδοσης, με ηγέτη τους εμβληματικούς Nolan North και Troy Baker. Μαζί, και με το μοναδικό στο είδος τους στυλ, το δυναμικό δίδυμο θα καθοδηγήσουν και θα διδάξουν τους παίκτες πολλά στο Career mode, ενώ θα πρωταγωνιστούν και στο DIRT ingame podcast, μαζί με άλλες διασημότητες από τον χώρο των αγώνων και του gaming.

     «Συνολικά ως στούντιο, είμαστε μεγάλοι οπαδοί του DiRT 2 και 3. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο δικός μας φόρος τιμής: μια μεγαλύτερη, ενισχυμένη εμπειρία αγώνων εκτός δρόμου, σε ένα περιβάλλον που είναι ζωντανό, δύσκολο και διασκεδαστικό», είπε ο Robert Karp, διευθυντής ανάπτυξης του DIRT 5. «Είτε θέλετε να αγωνιστείτε ενάντια στην τεχνητή νοημοσύνη σε μερικές από τις πιο δύσκολες τοποθεσίες του κόσμου, είτε να παίξετε με τρεις ακόμα φίλους σας σε splitscreen, το DIRT 5 σας καλύπτει».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles