16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To Disney+… γιγαντώνεται, ξεπερνώντας τους 95 εκατομμύρια συνδρομητές!

    To Disney+, η γνωστή και πετυχημένη streaming πλατφόρμα μπορεί να μετράει λίγο παραπάνω από ένα χρόνο ζωής, καθώς ξεκίνησε τη λειτουργία της το Νοέμβριο του 2019. Παρόλα αυτά, μέσα στο προαναφερθέν σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεπεράσει τους 95 εκατομμύρια συνδρομητές! Αυτό το νούμερο είναι πραγματικά ασύλληπτο, εάν αναλογιστούμε ότι η αρχική πρόβλεψη των υπευθύνων της ήταν 60 με 90 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το… 2024! Τώρα, οι  προβλέψεις των υπευθύνων της γνωστής πλατφόρμας αναθεωρήθηκαν μπρος τα πάνω και πλέον περιμένουν ότι το Disney+, σε 3 χρόνια από σήμερα θα «μετράει» 230 με 260 εκατομμύρια συνδρομητές.

    Η επιτυχία βέβαια ήταν σχεδόν προδιαγραμμένη, καθώς με το launch της πλατφόρμας (day 1) εγγράφηκαν περισσότεροι από 10 εκατομμύρια χρήστες, ενώ μέσα σε μόλις ένα τρίμηνο λειτουργίας, ο αριθμός των συνδρομητών του είχε φτάσει στα 26.5 εκατομμύρια. Και κάτι μας λέει ότι το Disney+ δεν έχει ακόμη ξεδιπλώσει πλήρως τη δυναμική του, καθώς ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί και το άνοιγμα του και σε άλλες αγορές (μεταξύ αυτών και η ελληνική). Μάλιστα, με τις νέες σειρές της Marvel και του Star Wars που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, το βλέπουμε να αγγίζει και τους 300 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα στα επόμενα χρόνια. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει τη λειτουργία του και από τα μέρη μας, κάποια στιγμή μέσα στο 2021…   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles