22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To Doom Eternal έρχεται και το launch trailer είναι τέρμα επικό!

    Κάποιοι θεωρούν ότι με την πανδημία του Κορονοϊού έρχεται η μέρα της κρίσεως και το τέλος του κόσμου… Εντάξει καλά όλα αυτά, αλλά για σκεφτείτε να έπρεπε να αντιμετωπίσετε τις ορδές της κολάσεως, οι οποίες μόλις που αποφάσισαν να εισβάλλουν στη Γη; Μάλλον αυτή η κατάσταση θα ήταν κομματάκι πιο… δύσκολη! Αυτό είναι και το «δράμα» του Doom Slayer, του πρωταγωνιστή του Doom Eternal.

    Πέρα από τη διάθεση για πλάκα για να μπορέσουμε κάπως να ξεφύγουμε από την ασχήμια των ημερών, το Doom Eternal που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot games για το 2020 και είναι ένας τίτλος που οι fans των first-person shooters το περιμένουν με ανοικτές… αγκάλες! Με την κυκλοφορία του να πλησιάζει (θα βγει στις 20 Μαρτίου για Xbox One, PC και PS4) η id Software κυκλοφόρησε ένα launch trailer, το οποίο δείχνει ότι το παιχνίδι θα είναι σκέτος… δυναμίτης! Στο launch trailer, το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε έχει ως στόχο να σας βάλει για τα καλά μέσα στο κλίμα και να μας κάνει να μετράμε αντίστροφα. Τα visuals είναι εκπληκτικά και η δράση δείχνει να κόβει την ανάσα. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο και ας αφήσουμε καλύτερα το Launch trailer να μιλήσει από μόνο του…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles