21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To Dota 2 γίνεται σειρά anime στο Netflix!

    To Netflix είναι γνωστό ότι εστιάζει αρκετές φορές στον κόσμο των anime και δεν σας κρύβουμε ότι εάν ανήκετε στους fans του συγκεκριμένου είδους, μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε ορισμένα «διαμαντάκια». To επόμενο entry λοιπόν στη λίστα των anime που φιλοξενούνται στη δημοφιλή πλατφόρμα έχει άρωμα από… gaming, καθώς όπως έγινε γνωστό πολύ σύντομα πρόκειται να δούμε ένα anime που θα είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο Dota 2, το game που έχει δημιουργήσει τη δική του “σχολή” και αυτή τη στιγμή λατρεύεται από εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο.

    Η σειρά Dota: Dragon’s Blood θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου και θα αποτελείται από 8 επεισόδια, ενώ το studio που το έχει αναλάβει στο παρελθόν είχε συνδεθεί με το πετυχημένο Voltron: Legendary Defender. Μάλιστα, το δημιουργικό “χεράκι” της αναμένεται να βάλει και η Valve, βοηθώντας σημαντικά στην κατανόηση του κόσμου του εν λόγω φιλόδοξου anime. Το Dragon’s Blood θα εξιστορεί τις περιπέτειες του γενναίου Dragon Knight Davion, όπου το μονοπάτι του θα διασταυρωθεί με τους eldwurm (μια αρχαία φυλή δράκων) αλλά και με την μυστηριώδη και αινιγματική Princess Mirana. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Dota: Dragon’s Blood θα ξεχωρίζει γαι το ενήλικο επικό story του, που θα φέρνει τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών του στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, παρουσιάζοντας ορισμένους από τους πιο αγαπημένους ήρωες που έχουν συνδεθεί με το Dota 2. Πραγματικά, ήδη μας έχει κινήσει το ενδιαφέρον…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles