18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    To “easter egg” της Google που “δείχνει” τις 18 (update: ίσως και τις… 28 Οκτωβρίου) για την ανακοίνωση του Android 4.4 KitKat

    Ένα post στη σελίδα του Android KitKat στο Google+ δίνει ένα “hint” για την ημερομηνία ανακοίνωσης της νέας έκδοσης του Android, αλλά και του Nexus 5.

    android-kit-kat

    Ένα ποστ με το Kit Kat “ανδροειδές” σε… χορευτική πόζα και το slogan “Everyboday dance now” ίσως αποτελεί το “easter egg” της Google που μας ενημερώνει με ένα κρυμμένο μήνυμα για το πότε θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση.

    Το slogan παραπέμπει στο γνωστό τραγούδι των ’90s από τους C&C Music Factory, το οποίο κυκλοφόρησε στις 18 Οκτωβρίου του 1990, ενώ η διάρκειά του, όπως σημειώνουν κάποιοι παρατηρητικοί, είναι 4 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα.

    Και κάπως έτσι, οι φήμες ότι το Android KitKat 4.4 θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου “φουντώνουν” κι εμείς, μετά από τόσες διαρροές, περιμένουμε με ενδιαφέρον την επίσημη ανακοίνωση.

    UPDATE: Άλλη ερμηνεία θέλει την ημερομηνία που κρύβεται πίσω από το easter egg της Google να είναι η 28η Οκτωβρίου, καθώς το κομμάτι ονομαζόταν αρχικά “The 28th Street Crew”. Υπέρ αυτής της άποψης συνηγορεί και το νέο teaser της εταιρείας στο twitter με το slogan “This is it” από την ομώνυμη ταινία του Michael Jackson που είχε λανσαριστεί στις 28 Οκτωβρίου.

    this-is-it

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles