15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το είδαμε και αυτό! Τα KFC κυκλοφορούν τη δική τους κονσόλα και όχι δεν πρόκειται για «τρολιά»!

    Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα μέσα στο 2020, πάντοτε κάτι περίεργο συμβαίνει και ανατρέπει τα δεδομένα. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται ανέκδοτο, τρολιά ή πρώιμο πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο δεν κάνουμε πλάκα, καθώς τα KFC πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη δική τους gaming κονσόλα!

    Όταν βέβαια αναφερόμαστε στα KFC είμαστε βέβαιοι ότι το μόνο πράγμα που δεν σας έρχεται στο μυαλό είναι το gaming, καθώς η γνωστή αλυσίδα fast food είναι συνδεδεμένα με λαχταριστά nuggets, Twister, τηγανιτές πατάτες και γευστικά chicken burgers (τα οποία όπως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή… παχαίνουν). Ε λοιπόν οι υπεύθυνοι των KFC ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Cooler Master και φιλοδοξούν να φέρουν στον κόσμο την πιο νόστιμη κονσόλα όλων των εποχών. H KFConsole αποτελεί ένα mini-PC που ουσιαστικά φιλοδοξεί να ρίξει τους τίτλους τέλους στο νέο πόλεμο των κονσολών ανάμεσα στο PS5 και στο Xbox Series X/S.

    Το μικρό αυτό έπος που θυμίζει έναν γιγαντιαίο κουβά για φτερούγες κοτόπουλου (!) διαθέτει ένα ειδικό τμήμα, στο οποίο μπορείτε όντως να θερμάνετε το φαγητό σας (οτιδήποτε τηγανητό κατά προτίμηση). Σύμφωνα με την webpage που έχει ανέβει, η KFConsole θα είναι VR Ready και μάλιστα θα υποστηρίζει 240Hz σε 4Κ displays (πράγμα που σημαίνει ότι θα διαθέτει HDMI 2.1 port). Και επειδή είναι της μόδας τελευταία… θα υποστηρίζει και ray tracing, μπαίνοντας έτσι στο μάτι του ανταγωνισμού (Sony και Microsoft). Παράλληλα, θα διαθέτει GPU από την Nvidia, με μία RTX 2070 / 2080 ή SUPER να αποτελεί την top υποψήφια. Τέλος, η KFConsole θα διαθέτει επίσης 2TB NVME SSD για σούπερ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και μεταφοράς δεδομένων… Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο, τα KFC το τερμάτισαν!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles