13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το είδαμε κι αυτό! Fake διαγωνισμός με δώρο Samsung Galaxy S8 Plus από υποτιθέμενη σελίδα του νικητή του Survivor

    Παρόλο που έχουμε κάνει προσπάθειες να μειώσουμε τον αριθμό τους, οι χρήστες του Facebook συνεχίζουν να μας απογοητεύουν με τις φρούδες ελπίδες που τρέφουν για… ουρανοκατέβατα δώρα αξίας εκατοντάδων ευρώ.

    Νέο “κρούσμα” ένας διαγωνισμός με δώρο Samsung Galaxy S8 Plus (“SÄMSUNG” αναφέρονται στη σελίδα για προφανείς λόγους), τον οποίο “τρέχει” μια σελίδα… “Γιώργος Αγγελόπουλος”, με τη φωτογραφία του γνωστού νικητή του τελευταίου “Survivor”. Απλώς σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη του διαγωνισμού και το γιατί δεν πρέπει να κάνετε like/share, αν και ρεαλιστικά δε μπορείτε να βγείτε ζημιωμένοι με κάποιοι τρόπο, ακόμη κι αν το κάνετε.

    Για του λόγου το αληθές… πάνω από 16.000 shares έχει ήδη… Γιατί παιδιά;

    Screen Shot 2017-10-11 at 20.20.14

    Διαβάστε ακόμη: Γιατί τόσο πολύς κόσμος λαμβάνει ακόμη μέρος σε fake διαγωνισμούς με δώρα smarphones;

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles