22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το επόμενο «Battlefield» μας πάει πίσω στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο

    Οι εταιρίες EA και Dice ανακοίνωσαν την επόμενη μεγάλη περιπέτεια της πολεμικής σειράς «Battlefield». Όπως έλεγαν οι φήμες πριν από καιρό, η ιστορία του παιχνιδιού θα εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και θα φέρει το όνομα «Battlefield 1». Ο Daniel Berlin, ένας από τους δημιουργούς του παιχνιδιού δήλωσε σε συνέντευξη: «Διαλέξαμε αυτό το όνομα επειδή πηγαίνουμε πίσω στην αρχή όλων των πολεμικών μαχών, καθώς αποτελεί την γένεση της μοντέρνας πολεμικής μάχης».

    SDF

    Είναι η πρώτη φορά που το «Battlefield» μας πηγαίνει στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και κρίνοντας από το τρέιλερ, το παιχνίδι εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της νέας γενιάς κονσόλων με στόχο να δημιουργήσει μεγαλύτερες μάχες και περιοχές, με μεγαλύτερη ποικιλία και πιο βίαιες. Κάποιες φήμες ανέφεραν ότι οι δημιουργοί ήθελαν να παρουσιάσουν μια νέα εκδοχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, από ότι φαίνεται όμως το «Battlefield 1» μένει πιστό στην αρχική του ιδέα. Υπήρχε μια εποχή όπου οι ιστορικές τακτικές πολέμου και τα ιστορικά όπλα συγκρούστηκαν με μια νέα γενιά τεχνολογίας και ως εκ τούτο το παιχνίδι παρουσιάζει φυσικά μια ποικιλία διαφορετικών μαχών που συγκρούονται όλα με τη μια.

    Στο παιχνίδι θα απολαύσουμε μάχες με τάνκς πλάι πλάι, διπτέρυγα αεροπλάνα που πετούν από πάνω σου και μάχες σε λασπωμένα χαρακώματα. Όπως φαίνεται στο τρέιλερ, υπάρχει μεγάλη αφθονία πυροβόλων όπλων μάχης, καθώς και αρκετές πολύ κοντινές βίαιες σκηνές δράσης, πολλά τανκς σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης, καταπληκτικές αερομαχίες και μάχες με άλογα στην Αραβία. Υπάρχει ένα νέο σύστημα μάχης στο παιχνίδι για να μας μεταφέρει στις μάχες εκείνης της εποχής.

    Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου για τα Xbox One, PlayStation 4 και PC.

    Απολαύστε περισσότερα στο ακόλουθο τρέιλερ:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles