21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το face unlock του OnePlus 5T έρχεται και στο OnePlus 5

    Το OnePlus 5T κυκλοφόρησε με σαρωτή αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής αντί στο μπροστινό, διαφοροποιημένο έτσι σε σχέση με τους προκατόχους του. Προφανώς, το μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης σαρωτή μπροστά, είναι η ευκολία που αυτός παρέχει στο ξεκλείδωμα της συσκευής, όταν το έχουμε τοποθετημένο για παράδειγμα πάνω σε μια επιφάνεια. Ωστόσο, το bezel-less design του OnePlus 5T δεν επέτρεπε μια τέτοια προσέγγιση. Ως εκ τούτου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Face Unlock που χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα για να αναλύσει το πρόσωπό σας και να εγκρίνει ή όχι την πρόσβασή σας.

    68482_1514199050-full

    Φαίνεται ότι πλέον δε θα αποτελεί αποκλειστικό χαρακτηριστικό του OnePlus 5T, καθώς πληροφορίες το θέλουν να καταφθάνει και στο OnePlus 5, σύμφωνα με ένα πρόσφατο tweet του Carl Pei, ενός εκ των συνιδρυτών της εταιρείας. Δε γνωρίζουμε πάντως πότε ακριβώς το συγκεκριμένο feature θα καταφθάσει στη συγκεκριμένη συσκευή.

    Το feature χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα και δε βασίζεται σε κάποιο ειδικό hardware, επομένως δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη ότι έρχεται και στο OnePlus 5.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles