15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook δοκιμάζει …υπηρεσία ειδήσεων επί πληρωμή!

    Ο Campbell Brown, επικεφαλής νέων συνεργασιών του Facebook, αποκάλυψε στο Digital Publishing Innovation Summit, ότι το Facebook θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο δοκιμές πάνω σε δημοσίευση ειδήσεων επί πληρωμή. Αυτό θα συμβεί φυσικά σε συνεργασία με εκδότες οι οποίοι θα παρέχουν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο το περιεχόμενο που θα χρειάζεται για τη συνδρομητική υπηρεσία.

    fb-paywall-news

    Το project βρίσκεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ακόμη σε επεξεργασία και ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές έως και την ολοκλήρωσή του, ωστόσο γνωρίζουμε πως στα τρέχοντα σχέδια του Facebook είναι να συνεργαστεί με τους εκδότες για την εισαγωγή ενός συστήματος που θα περιορίζει την ελεύθερη προβολή ειδήσεων σε 10 άρθρα ανά μήνα. Έπειτα από αυτά, θα πρέπει κάποιος να έχει συνδρομή για να μπορέσει να δει κάτι περισσότερο. Η επιλογή μάλιστα των “κλειδωμένων” ειδήσεων θα γίνεται από τους εκδότες.

    Σε άλλες πληροφορίες το Facebook εξετάζει να παρακάμψει τις πληρωμές της υπηρεσίας μέσω Apple Store ή Google Play, για να μην υπάρχει η σχετική “προμήθεια”, έτσι θα υπάρχει mobile ή web payment.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles