20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook εγκαινιάζει τα shared photo albums

    Ένα νέο χαρακτηριστικό που λανσάρει το Facebook δίνει τη δυνατότητα σε πολλαπλούς χρήστες να ανεβάσουν φωτογραφίες σε ένα κοινό album.

    Πλέον, οι χρήστες θα μπορούν, σε ένα photo album που ανεβάζουν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, να προσθέτουν “contributors” ώστε να το διαχειρίζονται από κοινού.

    Shared-Album-Screen

    Σε κάθε album θα μπορούν να προστεθούν έως 50 contributors, αλλά και να ανέβουν έως 200 φωτογραφίες. Όσον αφορά τα privacy settings του, θα μπορεί να είναι ορατό είτε μόνο στους contributors, είτε σε φίλους τους είτε σε όλους τους χρήστες.

    Η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στην desktop έκδοση του Facebook και, αρχικά, θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει μία μικρή ομάδα από αγγλόφωνους χρήστες.

    Σύντομα, θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερους, με το Facebook να σημειώνει ότι οι μηχανικοί του εργάζονται σε βελτιώσεις, ώστε να επιτρέπεται το upload περισσότερων από 200 φωτογραφιών ή η χρήση του νέου χαρακτηριστικού και από φορητές συσκευές.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι η νέα λειτουργία δημιουργήθηκε από μία ομάδα μηχανικών του Facebook κατά τη διάρκεια ενός hackathlon, με έμπνευση κάποια σχόλια χρηστών.

    Έως τώρα κάποια startups είχαν προσπαθήσει να δημιουργήσουν εφαρμογές που υποστήριζαν ομαδικά albums, φαίνεται όμως ότι ήρθε η ώρα το Facebook να δώσει τη δική του λύση, που, αν σκεφτούμε τη δημοφιλία του, αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών περισσότερων χρηστών.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles