13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Να πώς το Facebook θα κάνει το χωρισμό σας… λιγότερο οδυνηρό!

    To Facebook προσπαθεί τελευταία να πλασαριστεί ως ένα σημείο στο οποίο μοιράζεστε τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής σας. Και ως ένα βαθμό είναι… Στο κομμάτι των σχέσεων, ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις έως τώρα σας… πλήγωνε, καθώς σας θύμιζε τον/την πρώην σας, παρόλο που προσπαθούσατε να τον/την ξεχάσετε. Αυτό τώρα αλλάζει, χάρη σε νέα tools, τα οποία δοκιμάζουν στο Facebook, με στόχο να βοηθήσουν τους χρήστες να διαχειριστούν καλύτερα την αλληλεπίδρασή τους με πρώην συντρόφους, μετά το τέλος μίας σχέσης.

    twophones

    Με τη βοήθεια των νέων εργαλείων, οι χρήστες του Facebook πλέον μπορούν να:

    inphone_seeless

    Βλέπουν λιγότερο το… όνομα ή τη φωτογραφία προφίλ της πρώην σχέσης τους στο Facebook, χωρίς να πρέπει να κάνουν unfriend. Τα posts του/της πλέον δεν εμφανίζονται στο news feed και το όνομά του/της δεν προτείνεται σε περίπτωση που θέλετε να γράψετε ένα νέο μήνυμα ή να ταγκάρετε κάποιον.

    inphone_limit

    – Βλέπουν πιο περιορισμένο αριθμό photos, videos ή status updates από έναν/μια πρώην σύντροφο.

    changepastposts

    – Έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν ποιος μπορεί να δει τα περασμένα posts τους με έναν πρώην σύντροφο και να κάνουν untag τον εαυτό τους από posts με αυτό το άτομο.

    Τα νέα εργαλεία θα ξεκινήσουν να δοκιμάζονται από σήμερα στις ΗΠΑ στη mobile έκδοση του Facebook, ώστε να υπάρχει το σχετικό feedback από τους χρήστες. Να σημειώσουμε ότι η χρήση τους είναι προαιρετική…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles