11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook πειραματίζεται πάνω στη μεγαλύτερη αλλαγή του News Feed του! Δες φωτό…

    Οι πληροφορίες θέλουν το Facebook να πειραματίζεται πάνω στη μεγαλύτερη αλλαγή που έχει κάνει ποτέ στο News Feed από τη στιγμή που το παρουσίασε. Όπως φαίνεται, το site κοινωνικής δικτύωσης ετοιμάζει κάτι νέο, για το οποίο μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από τα ακόλουθα screenshots που είδαμε στο γνωστό αμερικανικό site που ασχολείται και με τα social media Mashable.

    Facebook

    H νέα σχεδίαση του Facebook για mobile εμφανίζει multiple news sections με διάφορα topics, όπως τα World & US, Sports και Food, που βλέπουμε παραπάνω. Ωστόσο, η κύρια ενότητα παραμένει το κλασικό News Feed, όπως το γνωρίζουμε έως σήμερα.

    Από το Mashable σημειώνουν πως από το Facebook τους επιβεβαίωσαν ότι πειραματίζονται πάνω στη συγκεκριμένη αλλαγή, χωρίς βέβαια να έχει ξεκαθαριστεί ακόμη πότε και αν θα φτάσει επισήμως στα προφίλ μας…

    CgFpKlhUIAAg3IiCgFo1r9UEAAObk-

    Όπως μάλιστα δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook στο site, “οι χρήστες αρέσκονται στο να βλέπουν στο Facebook περισσότερες ιστορίες από συγκεκριμένα topics για τα οποία ενδιαφέρονται, έτσι αποφάσισαν να δοκιμάσουν πολλαπλά feeds στην εφαρμογή”.

    Τα sections εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης και είναι προσβάσιμα με tap ή swipe left or right. Υπάρχει επίσης ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τα feeds που θα εμφανίζονται στο λογαριασμό σας.

    Πώς σας φαίνεται αλήθεια η μεγάλη αυτή αλλαγή στο News Feed του Facebook; Σας αρέσει;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles