19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook βοηθά τους «πέφτουλες» με το κουμπί Ask!

    Σερφάρεις στο Facebook. Μπαίνεις στα προφίλ φιλενάδων σου και ελέγχεις τις φωτογραφίες τους. Κοζάρεις κάτι μπάνικα γκομενάκια που δεν θα σε χάλαγαν καθόλου. Σαν καλός stalker μπαίνεις στα προφίλ τους, ψάχνεις μία προς μία τις φωτογραφίες τους, τσεκάρεις πού πήγαν σχολείο, τι σχολή βγάζουν, αν δουλεύουν, που πάνε διακοπές τα καλοκαίρια και άλλα τέτοια. Ο στόχος κλειδώθηκε: η Ελενίτσα με τα μεγάλα… μάτια, είναι το «νέτο» που θα ήθελες να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης αυτό το καλοκαίρι. Πώς όμως θα της την πέσεις, ιντερνετικά πάντα, αποφεύγοντας τα κλισέ του λιγούρη μεν, ορμώντας στο ψητό ντουγρού δε;

    facebook-ask-button

    Ο Mark Zuckerberg σε σκέφτηκε φίλε Greek lover, «πέφτουλα» του διαδικτύου και γι’ αυτό δημιούργησε το κουμπί Ask στο Facebook (του)! Τι κάνει αυτό; Έρχεται και «κολλάει» δίπλα από το Relationship Status, επιτρέποντας στον επίδοξο Στάθη Ψάλτη να ρωτήσει το μωρό σε τι φάση είναι. Ξέρεις, είναι φάση το αγόρι κι έτσι. Μπορείς μάλιστα να προσθέσεις στην ερώτηση την ατάκα που επιθυμείς, πληκτρολογώντας τη (οι πιο κλασσικοί θα πάνε σε μία προσέγγιση αλά Ζάχος Δόγκανος, οι πιο ροκ ενδεχομένως να προτιμήσουν κάτι σε Γαρδέλη).

    Ο λαβών την αίτηση μπορεί να σου απαντήσει ορίζοντας την κατάστασή του (σε σχέση, αρραβωνιασμένος, κρεμασμένος κι άλλα τέτοια περίεργα φιλελεύθερα) και μάλιστα έχει τη δυνατότητα είτε να στο αποκαλύψει εμπιστευτικά, είτε να το κοινοποιήσει σε όλους τους φίλους του στο Facebook –σε περίπτωση π.χ. που το είχε αμελήσει. Γι’ αυτό σου λέω, όρμα: η Ελενίτσα δεν θα περιμένει για πολύ –ή στη χειρότερη περίπτωση θα ανακαλύψει κάποιος άλλος το Ask button του Facebook πριν από ‘σένα.

    Σημείωσε ότι το κουμπί Ask άρχισε να κάνει την εμφάνισή του στους χρήστες της υπηρεσίας από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles