21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, τo πολιτικό δράμα The Salisbury Poisonings και πολλές άλλες Α’ Προβολές έρχονται στην COSMOTE TV

    Με νέους τίτλους σειρών, όπως το περιπετειώδες «Cobra» και το βασισμένο σε αληθινά γεγονότα «The Salisbury Poisonings» και παγκόσμια κινηματογραφικά blockbuster («Fast & Furious PresentsHobbs & Shaw») εμπλουτίζεται αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της COSMOTE TV. Ανάμεσα στο κινηματογραφικό περιεχόμενο βρίσκουμε επίσης βραβευμένες σε διεθνή φεστιβάλ ταινίες, καθώς και παιδικό πρόγραμμα και ντοκιμαντέρ από τα υπόλοιπα κανάλια που είναι διαθέσιμα μέσω της COSMOTE TV.

    Cobra The Salisbury Poisonings: οι σειρές της εβδομάδας

    Στα άδυτα του COBRA” (Cabinet Office Briefing Room), της ειδικής ομάδας κορυφαίων εμπειρογνωμόνων, σχεδιαστών έκτακτης ανάγκης και πολιτικών που αγωνίζεται για να εξασφαλίσει την προστασία του λαού της Μεγάλης Βρετανίας θα μας βάλει η ομώνυμη παραγωγή της NBC/Universal (Τρίτη 16/6, 22.00). Η σειρά μας συστήνει τον Πρωθυπουργό και την αρχηγό του προσωπικού του, οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίσουν δύσκολες πολιτικές καταστάσεις, παλεύοντας παράλληλα με υπερβολικά πιεσμένες προσωπικές ζωές. Όχι μόνο φέρουν το βάρος της προσδοκίας του κοινού και των αναγκών της οικογένειάς τους, αλλά πρέπει επίσης να προσέχουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους που θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε σημάδι αδυναμίας ως ευκαιρία για να «χτυπήσουν». H σειρά θα κάνει πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back to back στο pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD.

    Η απόπειρα δηλητηρίασης ενός Ρώσου κατασκόπου και της κόρης του με την τοξική ουσία Novichok που συγκλόνισε την κοινή γνώμη πριν από δύο χρόνια στο Σάλσμπουρι της Αγγλίας, μεταφέρεται τηλεοπτικά μέσα από το αστυνομικό δράμα The Salisbury PoisoningsΌταν οι δυο τους βρέθηκαν αναίσθητοι σε παγκάκι, ένας διπλωματικός πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία και Μ. Βρετανία είχε μόλις ξεκινήσει (Δευτέρα15/6, 19.00, αμέσως μετά την πρεμιέρα στη Μ. Βρετανία). Όλα τα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα back to back στο COSMOTE SERIES MARATHON HD.

     

    Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw – Πρεμιέρα

    Το επιτυχημένο franchise ταινιών Fast & Furious συνεχίζεται μέσα από το spin-off «Fast & Furious PresentsHobbs & Shaw» που θα κάνει Α΄ τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 1HD. Οι Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ, υποδύονται δύο άσπονδους εχθρούς, έναν Αμερικανό πράκτορα και έναν Βρετανό παράνομο, που καλούνται να συνεργαστούν για να εξουδετερώσουν έναν άτρωτο τρομοκράτη (Κυριακή 14/6, 21.00, ζώνη Blockbuster).

    Οι αναταραχές στην Αμερική έπειτα από τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στο επίκεντρο του «Last Week Tonight With John Oliver»

    Με μία εκπομπή αφιερωμένη στις εξελίξεις στις ΗΠΑ που έχουν γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο έπειτα από τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ο Βρετανός κωμικός Τζον Όλιβερ τοποθετείται και σχολιάζει με τον δικό του καυστικό τρόπο τα γεγονότα. Το επεισόδιο θα κάνει Α’ τηλεοπτική προβολή στο COSMOTE SERIES HD (Πέμπτη 11/6, 21.00).

    «Αναμνήσεις» και ένας «Ανεκπλήρωτος Γάμος σε Α΄ τηλεοπτική προβολή

     Fast & Furious cosmote tv

     Fast & Furious cosmote tv

    Η βραβευμένη στο φεστιβάλ Βενετίας ταινία «Αναμνήσεις» («Ricordi?») παρουσιάζει την ιστορία δύο εραστών που επαναφέρουν στη μνήμη τους τη δυνατή ιστορία αγάπης που έζησαν. Ωστόσο, οι αναμνήσεις από τα όσα διαδραματίστηκαν χρωματίζονται από την εκάστοτε διάθεσή τους και αλλοιώνονται από τις στρεβλώσεις του χρόνου (Πέμπτη 11/6, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres). Μία ακόμα δραματική ιστορία ξεδιπλώνει σε Α’ προβολή η ταινία εποχής «Ανεκπλήρωτος Γάμος («On Chesil Beach») όπου στην Αγγλία του 1962 δύο νιόπαντροι φτάνουν σε ξενοδοχείο του Ντόρσετ για τον μήνα του μέλιτος. Καθώς η γαμήλια νύχτα πλησιάζει, οι δυο τους προσπαθούν να καταπνίξουν τους κρυφούς τους φόβους. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Σίρσα Ρόναν (Μικρές Κυρίες, Εξιλέωση, Lady Bird) και ο Μπίλι Χάουλ (MotherFatherSon) (Σάββατο 13/6, 22.00).

     

    ΑφιέρωμαΕβδομάδα Ωκεανών

      Fast & Furious cosmote tv

    Γιορτάζοντας την «Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών», το National Geographic WILD προβάλει ειδικά ντοκιμαντέρ που τιμούν και τονίζουν τη σπουδαιότητα της διατήρησης και προστασίας του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Την Πέμπτη 11/6, στις 19.00 το ντοκιμαντέρ «Δολοφόνοι στα Βάθη των Ωκεανών: Σκοτεινός Κόσμος» μας οδηγεί σε ένα ερευνητικό ταξίδι με μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς θαλάσσιους θηρευτές του πλανήτη. Το αφιέρωμα συνεχίζεται με «Ψάρια Τέρατα: Επικίνδυνοι Καρχαρίες» (Παρασκευή 12/6, 19.00) και ολοκληρώνεται με το επεισόδιο «Γίγαντες του Βυθού» της σειράς «Το Βασίλειο των Ωκεανών» που βουτά βαθιά στον κόσμο των μπλε φαλαινών και των τόνων, για να αποκαλύψει τις άγριες συνήθειες τους, στους απέραντους ωκεανούς (Σάββατο 13/6, 19.00).

    Μπλούι – Νέα Επεισόδια

     Fast & Furious cosmote tv

    Η Μπλούι είναι ένα ακούραστο εξάχρονο Μπλε Χίλερ κουτάβι, που λατρεύει τα παιχνίδια και μετατρέπει την καθημερινότητα της οικογένειάς της σε συναρπαστικές περιπέτειες, αναπτύσσοντας τη φαντασία της, καθώς και την πνευματική, σωματική και συναισθηματική της δύναμη. Στο επεισόδιο με τίτλο «Παιδιά» (Δευτέρα 15/6), μια γρήγορη βόλτα στα μαγαζιά αποδεικνύεται δύσκολη για τον Μπαμπά, όταν η Μπίνγκο και η Μπλούι θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι (Από Δευτέρα 15/6 έως Πέμπτη 18/6 στις 17.00, Disney Junior).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles