16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    To final trailer της Black Widow είναι όλα τα λεφτά!

    Μπορεί οι Avengers με το σούπερ πετυχημένο End Game να ολοκλήρωσαν έναν δεκαετή κύκλο σημαίνοντας παράλληλα το τέλος της Phase 3 του Marvel Cinematic Universe. Ωστόσο, το σύμπαν των superheroes της Marvel είναι πραγματικά ανεξάντλητο, καθώς υπάρχουν αμέτρητα story arcs και πολλοί ακόμη ήρωες, όπου οι θεατές μπορούν να εξερευνήσουν το background story τους. Μία από αυτές είναι σίγουρα και η Black Widow (Μαύρη Χήρα), την οποία εδώ και χρόνια υποδύεται η σαγηνευτική και πάντοτε sexy: Scarlett Johansson.

    H υπερκατάσκοπος Natasha Romanoff ανήκει στις αγαπημένες ηρωίδες του κοινού και των fans του MCU, για αυτό και ήταν απλώς θέμα χρόνου μέχρι να αποκτήσει τη δική της ταινία (η οποία μάλιστα κυρρήσει και την έναρξη του Phase 4). Η ταινία Black Widow έχει τον χαρακτήρα ενός prequel που θα μας βοηθήσει να ρίξουμε μια πιο διεξοδική ματιά στις περιπέτειες της Natasha πριν εκείνη ενταχθεί στο δυναμικό των Avengers. Στο trailer που θα δείτε παρακάτω και το οποίο διακρίνεται για την καταιγιστική του δράση και τις εκρηκτικές action sequences του, η Natasha έρχεται σε επαφή με την «αδελφή» της Yelena Belova και καλείται να αντιμετωπίσει έναν άκρως επικίνδυνο εχθρό. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Απριλίου και σίγουρα πρόκειται για ένα από τα πιο υποσχόμενα films της φετινής χρονιάς! Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles