20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το foldable iPhone θα έχει οθόνη της LG;

    Δε γνωρίζουμε πόσο απέχει ένα Apple foldable από την αγορά, αλλά το σίγουρο είναι πως… κάτι ψήνεται!

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ταϊβανέζικου DigiTimes, η Apple ζήτησε από την LG να αναπτύξει μια foldable οθόνη για ένα μελλοντικό iPhone μοντέλο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το τμήμα, αυτό, της LG εργάζεται μόνο για την Apple αυτή τη στιγμή και όχι για κάποιον άλλο κατασκευαστή. Επίσης, δεν έχει επιβεβαιωθεί το αν τα μελλοντικά, foldable iPhones θα έχουν OLED panel της LG ή αν η εταιρεία θα στραφεί σε άλλον κατασκευαστή μόλις ολοκληρωθεί το design.

    Πριν λίγες μέρες διαβάσαμε και για την πρόθεση της Apple να λανσάρει ένα foldable τηλέφωνο μέσα στο 2023, με υποστήριξη Apple Pencil. Μέχρι τότε, βέβαια, Samsung, Motorola και Huawei θα είναι ήδη 3-4 χρόνια “μπροστά” στον τομέα των foldables, αν και αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν η υλοποίηση της Apple αποδειχθεί επιτυχημένη και ώριμη.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles