13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το φωτογραφικό αφιέρωμα ‘Εν τω γίγνεσθαι’ στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή ζωντανεύει μέσα από την LG OLED GX TV

    Η LG πιστή στην φιλοσοφία ‘Η Τέχνη συναντά την Τεχνολογία’ συμμετέχει στο φωτογραφικό αφιέρωμα ‘Εν τω γίγνεσθαι’ του διακεκριμένου φωτογράφου Χριστόφορου Δουλγέρη που παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, από 4 Οκτωβρίου έως και 29 Νοεμβρίου 2020. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, έχει εγκατασταθεί η νέα LG OLED GX 65’’ τηλεόραση, που χάρη στο Gallery design, εφαρμόζει απόλυτα στον τοίχο σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης, αποτελώντας ένα ξεχωριστό κομμάτι τελειότητας.

    ‘Η Τέχνη συναντά την Τεχνολογία’ σε ένα πραγματικά μοναδικό αφιέρωμα

    Εν τω γίγνεσθαι

    Το φωτογραφικό αφιέρωμα ‘Εν τω γίγνεσθαι’ ζωντανεύει μέσα από την OLED GX τηλεόραση της LG και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ένα οδοιπορικό αισθητικής απόλαυσης, παρακολουθώντας μια αναδρομή στις μνήμες και έναν ανάπλου στον χρόνο που χρειάστηκε, ώστε το Μουσείο του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα να γίνει πραγματικότητα. Η συγκεκριμένη τηλεόραση της LG φτάνει την εμπειρία θέασης σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, καθώς συνδυάζει την άψογη σχεδίαση και λειτουργία με έναν αρμονικό τρόπο, προσδίδοντας παράλληλα μια νότα κομψότητας στον χώρο.

    Ο Χριστόφορος Δουλγέρης, ευαίσθητος λειτουργός της τέχνης της φωτογραφίας και γνώστης στη διεθνή ιστορική της διάσταση, κατέγραψε την εξελικτική πορεία της ανοικοδόμησης του έργου με την ευφυΐα της οπτικής του οξύτητας, τη διεισδυτικότητα και διορατικότητα της ματιάς του, τον εύστοχο χειρισμό της διαφραγματικής λειτουργίας του φακού του και την πιστότητα στις αρχές που διέπουν αυτή την υψηλή τέχνη, που αυτοδικαίως αναζήτησε και βρήκε τη θέση που της αναλογεί.

    Εν τω γίγνεσθαι

     

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles