19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tο free-to-play Futurama: Worlds of Tomorrow είναι μία ευχάριστη gaming ανάσα δροσιάς!

    To Futurama θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα είδος sci-fi Simpsons και η αλήθεια είναι ότι αποτέλεσε μία από τις πιο εμπνευσμένες και αστείες σειρές κινουμένων σχεδίων που απέκτησε εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο (άλλωστε ποιος δεν έχει λατρέψει πραγματικά τον γκρινιάρη Bender ή την δυναμική εξωγήινη Leela). Ο εναλλακτικός sci-fi κόσμος του Futurama δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους game developers, για αυτό και η εταιρεία ανάπτυξης Tinyco δημιούργησε το World of Tomorrow ένα ξεχωριστό free-to-play game για iOS και Android mobile συσκευές που έχει σαν στόχο να ξετρελάνει τους fans!

    Futurama game 2

    To εν λόγω game φέρει την υπογραφή των δημιουργών της αγαπημένης animated σειράς: David X. Cohen και Matt Groening και συνδυάζει μία σειρά από διαφορετικά concepts, καθώς αναμειγνύει στο gameplay στοιχεία από strategy, management simulation, RPG και… fighting games (με τους gamers μάλιστα να μάχονται μέχρι τελικής πτώσεως σε μία retro 16-bit combat που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από τα 90s). Πέραν του ξεχωριστού χιούμορ που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο (και για το οποίο έμεινε άλλωστε και η γνωστή σειρά στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού), οι developers υπόσχονται πάρα πολλά unlockable in-game items και customization – leveling options για τους διαθέσιμους χαρακτήρες. Με αφορμή την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε iOS και Android, οι developers κυκλοφόρησαν και δύο trailers τα οποία δεν θα μπορούσαν παρά να σας χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου! Check και σπεύστε να το κατεβάσετε είτε από το App Store, είτε από το Google Play και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσετε! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles