13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To Fritz! OS V. 7.0 περνάει την εμπειρία χρήσης του Fritz!Box σε νέα διάσταση!

    Τα modem / routers και τα υπόλοιπα δικτυακά προϊόντα της AVM (μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το 7590 εδώ) δεν φημίζονται μόνο για την εκπληκτική σταθερότητα, την μοναδική αξιοπιστία και τα εντυπωσιακά εξελιγμένα features, αλλά και για την ύπαρξη του Fritz! OS του ειδικού λειτουργικού που αποτελεί την «καρδιά» κάθε Fritz!Box. Το εν λόγω state-of-the art λειτουργικό αποτελεί το Α και το Ω της εμπειρίας χρήσης που προσφέρει το Fritz!Box και πρωταρχική μέριμνα του έμπειρου development team της AVM είναι να αναβαθμίζει και να βελτιώνει διαρκώς το OS, καθιστώντας το όχι μόνο πιο ασφαλές, αλλά συγχρόνως και απείρως πιο λειτουργικό και εύχρηστο.

    FRITZ!OS 7

    H νεότερη έκδοση (version 7.0) του Fritz! OS που είναι ήδη διαθέσιμη για τα routers της AVM, προσφέρει περισσότερες από 77 νέες δυνατότητες και βελτιώσεις για το WIFi, Smart Home, την τηλεφωνία και το Internet. Δίνοντας μεγαλύτερη ώθηση στο WiFi Mesh δίκτυο και επεκτείνοντας την εμβέλεια και την ποιότητα των Smart Home λύσεων, η έκδοση 7 του Fritz! OS αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την εξαιρετική εμπειρία που προσφέρουν τα προϊόντα της AVM. Ειδικότερα, το αναβαθμισμένο OS προσφέρει:

    • Αύξηση του bandwidth ανά κανάλι από 80MHz στα 160ΜHz.
    • Υποστήριξη των IEEE specifications 802.11k (Radio Management) και 11v (BSS Transition), με το Fritz! OS 7 να αναγνωρίζει ποια client τις υποστηρίζουν.
    • Εφαρμογή της λειτουργίας: Zero-Wait-DFS (Dynamic Frequency  Selection). Το Fritz!Box ανιχνεύει προληπτικά στο background κυκλικά τα DFS κανάλια 52 – 140 και σημειώνει ποια είναι ελευθέρα.
    • Γρήγορη αναγνώριση ενός αιτήματος (σήμα radar) και άμεση μεταπήδηση σε ένα ελεύθερο DFS κανάλι. Ο χρόνος αναμονής σε αυτές τις περιπτώσεις στην προηγούμενη κατάσταση μπορεί να ήταν και μερικά λεπτά της ώρας!
    • Μεγαλύτερη βελτίωση της λειτουργίας του Guest Access: Ενώ μέχρι τώρα απαιτείτο κάποιος κωδικός, τώρα μπορεί το Guest Access να είναι και ανοιχτό, δίχως κωδικό. Μια ευκολία που είναι αν μη τι άλλο είναι ότι πρέπει για ιατρεία, καφετέριες και εστιατόρια, στα οποία ένα router της AVM μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο…

    AVM-FritzOS-7-1024x576-ce17e1be09fc93b2

    Αναμφίβολα, οι παραπάνω επεμβάσεις βελτιώνουν αισθητά την εμπειρία που έχει ένας χρήστης, τόσο στις ταχύτητες όσο και στην ευχρηστία, στο WLAN των 5GHz. Τέλος, με την γραφική απεικόνιση στην επιφάνεια εργασίας του Fritz! OS v. 7.0, ο χρήστης δύναται να βλέπει ανά πάσα στιγμή τις ταχύτητες ζεύξης ανά client. Οπότε τίποτα κρυφό υπό τον ήλιο! Χωρίς αμφιβολία, με την έκδοση 7 του Fritz!OS η ζωή σας θα γίνει ακόμη πιο εύκολη και… συναρπαστική!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles