21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το γνώριζες; Η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στο Galaxy S8 λειτουργεί μόνο όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη

    Το να έχει ένα smartphone τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στις μέρες μας αποτελεί ένα πολύ σύνηθες φαινόμενο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το Galaxy S8, που διαθέτει την τεχνολογία, όπως και οι προκάτοχοί του, S7 και S6. Ο λόγος μα φυσικά για την Adaptive Fast Charge της Samsung, ή καλύτερα, ένα διαφορετικό όνομα της Quick Charge 2.0 της Qualcomm, η οποία συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες στη σειρά συσκευών Galaxy S της Samsung, αλλά με έναν περιορισμό. Δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη.

    Samsung-Galaxy-S8-17-640x445

    Και ίσως ενοχλήσει ιδιαίτερα ορισμένους χρήστες το γεγονός ότι έχουν αγοράσει ένα ιδιαίτερα ακριβό smartphone, αλλά αναγκάζονται να περιορίζονται από τις παλιές τεχνολογίες φόρτισης. H Quick Charge 4.0 της Qualcomm ξεπερνά εύκολα αυτό το εμπόδιο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το Exynos 8895 SoC, με το οποίο κυκλοφορεί η διεθνής έκδοση της συσκευής. Και αυτό που προκαλεί ερωτηματικά, είναι ότι η Samsung δεν το αναφέρει στις επίσημες σελίδες υποστήριξης και στα manuals που συνοδεύει το smartphone. Και το πιο ειρωνικό είναι ότι η Samsung παρουσιάζει ένα εικονίδιο γρήγορης φόρτισης κάθε φορά που συνδέεται ένα φορτιστή, παρόλο που κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, όταν η οθόνη είναι ανοιχτή.

    Από την μεριά του, το Phandroid αναφέρει στις δοκιμές που διεξήγαγε, ότι η διαφορά στους χρόνους φόρτισης είναι σχεδόν η διπλή. 1 ώρα και 37 λεπτά με την οθόνη απενεργοποιημένη, 2 ώρες και 51 λεπτά με την οθόνη ανοιχτή. Επομένως, αυτοί που θα θελήσουν να φορτίσει γρήγορα το smartphone τους θα πρέπει να έχουν μεριμνήσει να μην το χρησιμοποιούν, όταν είναι συνδεδεμένο στο φορτιστή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles